Όταν το παρακράτος παίζει μπάλα

Όταν το παρακράτος παίζει μπάλα

Μάθετε μπαλίτσα! Δείτε τι ωραία που παίζεις το παιχνίδι αν είσαι θρασύς, απατεώνας και έχεις και όλα τα κανάλια για συμπαίκτες σου.

Άκουγες ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει. Τον αρχηγό του τρίτου κόμματος κατά την προεκλογική του εκστρατεία. Δημοσιογράφο που έψαχνε τα άπλυτά σου. Τέως υπουργό που συνομιλεί καθημερινά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην αρχή περνάς μια κρίση, θυσιάζεις δύο πιόνια: Τον ανιψιό σου στον οποίο είχες παραδώσει τα κλειδιά του καθεστώτος σου. Και τον εκλεκτό σου σεκιουριτά στον οποίο είχες αναθέσει την ΕΥΠ, παίρνοντάς την υπό την εποπτεία σου, με πρώτη πράξη σου μετά τις εκλογές.

Λες «άπλετο φως». Ψηφίζεις «παρών» στην ψηφοφορία για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής την οποία είχες πει ότι θα στηρίξεις. Συστήνεται η Επιτροπή. Και ρίχνεις άπλετο… σκοτάδι, λέγοντας στα πιστά σκυλιά σου να έχουν φορεμένο το φίμωτρο.

Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου επικαλούνται το απόρρητο. Το παρακράτος σε πλήρη ομερτά δε βγάζει κιχ. Αντίθετα, οι πρώην διοικητές της ΕΥΠ επί Τσίπρα και Σαμαρά καταθέτουν κανονικά ως όφειλαν.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα της Εξεταστικής Επιτροπής;, Κατάπιαμε Ανδρουλάκη, Κουκάκη, Σπίρτζη και συζητάμε για έναν Πιτσιόρλα που τον παρακολουθούσαν επί Σαμαρά και συνέχισαν.

Βοά ο ξένος Τύπος για τον υποκλοπέα πρωθυπουργό; Πιτσιόρλας στα ελληνικά ΜΜΕ!

Συνεδριάζει το Ευρωκοινοβούλιο για το ευρωπαϊκό κράτος που έγινε μητσοτακικό παρακράτος; Πιτσιόρλας στα ελληνικά ΜΜΕ!

Ομερτά από τα «βαφτιστήρια» του Μητσοτάκη στην Επιτροπή της Βουλής; Πιτσιόρλας στα ελληνικά ΜΜΕ.

Είπαμε: Θρασύς, απατεώνας και με εξαγορασμένα ΜΜΕ. Δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να φέρεις στα ίσα το παιχνίδι. Α, και έναν αντίπαλο από τις… Βερσαλλίες. Που να τρώει τα βοθρολύματα που του ρίχνεις με… μαχαιροπήρουνα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι μπορείς με το σεις και με το σας να ξεκουνίσεις ένα ολόκληρο παρακράτος. Λυπάμαι, δε γίνεται.

Τι πέτυχε ο Μητσοτάκης με την εξεταστική επιτροπή; Φυσικά, όχι να βγάλει από πάνω του τα ακουστικά και το στίγμα του υποκλοπέα. Όμως με την ομερτά, το σκότος, την προπαγάνδα, κατάφερε να πάει στο «Ανδρουλάκη εμείς, Πιτσιόρλα εσείς». Βρήκε αντίβαρο. Κι έτσι ο κόσμος -που δε μαθαίνει και πολλά και δεν έχει και χρόνο να αφιερώσει- καταλήγει στο «όλοι μωρέ παρακολουθούσαν, όλοι το ίδιο είναι». Όλοι το ίδιο είναι! Η μαφία και η νομιμότητα είναι το ίδιο. Αντιλαμβάνεται άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ πόσο σοβαρό είναι αυτό;

Κόμμα του 32%, επί τρία ολόκληρα χρόνια δεν έχει βρει έναν τρόπο άμυνας στη χυδαία λάσπη! Έναν!

Προσωπικά, ψηφίζω υπέρ κάποιου και επειδή είναι αδύναμος, όμως ο πολύς κόσμος δε λειτουργεί έτσι. Δεν ψηφίζει τον ανήμπορο. Το πολύ πολύ να πάει να τον στηρίξει σε καμιά συναυλία αλληλεγγύης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter