Όταν το «Πρώτο Θέμα»… διαψεύδει τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Όταν το «Πρώτο Θέμα»… διαψεύδει τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Το ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι καθόλου προσεκτικός, είναι δεδομένο. Αυτό που φαίνεται βέβαια είναι πως τα έχει πάρει όλα σβάρνα, χωρίς να δίνει σημασία σε θεσμούς αλλά και χωρίς να αναζητά τις θέσεις και τα πεπραγμένα του κόμματός του. 

Είναι τόσο πωρωμένος στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί στην εξουσία που η ίδια η ιστορία του κόμματός του…. δεν τον ενδιαφέρει! Στην περίπτωσή μας ακόμα και ο φιλικός προς τη Νέα Δημοκρατία Τύπος τον διαψεύδει! 

Αφορμή αυτή τη φορά είναι οι κορώνες του για την επιλογή της τοποθέτησης της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και συμβούλου του πρωθυπουργού (αμισθί), Βασιλικής Θάνου ως επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Το τι επιστολές έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης –ακόμα και στην Ε.Ε – τι ρούχα έσκισε υποστηρίζοντας πως η τοποθέτησή της «υπονομεύει την ανεξαρτησία της αρχής»!

Αλλά για κακή του τύχη, ο ίδιος ο φιλικός Τύπος του υπενθυμίζει τι έκανε το κόμμα του σε ανάλογη περίπτωση… 

Δυστυχώς γι αυτόν αρκεί να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση της Google για να σου βγει τι έγραφε το «Πρώτο Θέμα» στις 31/8/2009 όπου αναφέρει για «την τοποθέτηση του κρητικού στην καταγωγή και γνωστού για τις σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη δικαστικού (Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου) Δημήτρη Κυριτσάκη στην καρέκλα της Επιτροπής Ανταγωνισμού»!

Αλλά για τον κύριο Μητσοτάκη, η αλήθεια δεν έχει καμία σημασία…

Το έχει αποδείξει όπου βρεθεί και όπου σταθεί!

Διαβάστε ακόμα στο documentonews.gr: Όχι και να μιλάει ο Χατζηδακης για τη Θάνου…

Τι έγραφε στο άρθρο το «Πρώτο Θέμα»:

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του Business Stories το οποίο ήδη από τον Ιούνιο μιλούσε για την τοποθέτηση του κρητικού στην καταγωγή και γνωστού για τις σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη δικαστικού Δημήτρη Κυριτσάκη στην καρέκλα της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Παρά τις προσπάθειες πριν από λίγες ημέρες να υπάρξουν δύο άλλες υποψηφιότητες (επίσης το Business Stories είχε γράψει σχετικά) τελικά ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, πρόταση ορισμού Προέδρου και Εισηγητών για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Η πλήρης σύνθεση της Επιτροπής, όπως προτείνεται από τον κ. Χατζηδάκη, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Κυριτσάκης.  (…)

Ο Δημήτριος Κυριτσάκης είναι Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου ε.τ.. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Υπήρξε Πρόεδρος και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών. Με ενασχόληση στο παρελθόν σε θέματα εμπορικού δικαίου και πτωχεύσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter