Όταν το Star αναλαμβάνει χρέη γραφείου Τύπου του Άδωνη Γεωργιάδη (Video)

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι αντιδράσεις για τον απίστευτο ισχυρισμό ότι ταλαιπωρούν τον Λιγνάδη «για το τίποτα», στο Star φρόντισαν να επανέλθουν με ένα νέο βίντεο που προκαλεί καινούριες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, προβλήθηκε βίντεο για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα όσο και για την ατυχή διατύπωση του Θοδωρή Δρίτσα για τη «17Ν». Ωστόσο, στο Star αποφάσισαν πως δεν είναι αρκετή η δήλωση της Κουμουνδούρου που αποδοκίμασε τη διατύπωση του βουλευτή και έσπευσε να ψέξει τον Αλέξη Τσίπρα που δεν ανέφερε κάτι σχετικό, τη στιγμή που συζητείτο στη Βουλή ένα εντελώς διαφορετικό θέμα!

Υπενθυμίζεται πως στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τις δημόσιες συμβάσεις. Κατά τη διάρκεια λοιπόν αυτής της συζήτησης, στο Star έκριναν πως έπρεπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις Δρίτσα. Για ένα θέμα για το οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί το κόμμα με τον πλέον επίσημο τρόπο. Μαντέψτε όμως, ποιος άλλος είχε ίδια «άποψη» με το Star. Μα, φυσικά ο Άδωνης Γεωργιάδης που εκφράστηκε αναλόγως προφανώς για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον της συζήτησης αλλού, σε ένα θέμα δευτερεούσης σημασίας, ειδικά από τη στιγμή που έχει ήδη απαντηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να αναγνωριστεί πως ακόμα και το Μέγαρο Μαξίμου τόσο φιλο-κυβερνητική προσέγγιση του θέματος δε θα μπορούσε να υιοθετήσει…

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η «Αυγή»: