Όταν ξεμένεις από πάρκινγκ και βάζεις τα Boeing σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων (Photo)

Όταν ξεμένεις από πάρκινγκ και βάζεις τα Boeing σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων (Photo)

Όταν είσαι με το αυτοκίνητό σου και δεν μπορείς να παρκάρεις, κάνεις δυο τρεις βόλτες στα στενά και κάτι βρίσκεις. Τι γίνεται όμως όταν είσαι πιλότος ενός Boeing 737 Max Jet και δεν βρίσκεις να παρκάρεις;

Στο Σιάτλ φαίνεται πως ξέμειναν από θέσεις πάρκινγκ για τα αεροσκάφη. Έτσι αποφάσισαν να τα παρκάρουν σε χώρο στάθμευσης… οχημάτων.

Στις φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από αέρος και κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνονται τα αεροπλάνα παρκαρισμένα δίπλα σε αυτοκίνητα, με το καθένα από αυτά να καταλαμβάνει δεκάδες θέσεις στάθμευσης.

Τα Boeing 737 Max Jet είναι το αεροσκάφος της Boeing που καθηλώθηκε, μετά τις δύο συντριβές που στοίχισαν τις ζωές σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη αναμένεται να επιδιορθωθούν στο λογισμικό τους, αλλά και να πάρουν και έγκριση από τις αρμόδιες εταιρείες για κυκλοφορήσουν.

Έτσι, τα πάρκινγκ της πόλης της Ουάσιγκτον έχουν..γεμίσει με αεροπλάνα, αφού όλες οι εταιρείες τα έχουν επιστρέψει και δεν υπάρχει χώρος στα αεροδρόμια, όπου γίνονται δοκιμαστικές πτήσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter