Όταν υποψήφιος του Πατούλη απείλησε δημοσιογράφο και στοχοποίησε σεξιστικά τη Δούρου

Όταν υποψήφιος του Πατούλη απείλησε δημοσιογράφο και στοχοποίησε σεξιστικά τη Δούρου

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter καταγγέλλει τον υποψήφιο του συνδυασμού του Γιώργου Πατούλη, Θεόδωρο Γιάνναρο (μέλος της ΝΔ), πως τον απειλούσε. Ο ίδιος μάλιστα ο Θεόδωρος Γιάνναρος στοχοποίησε σήμερα τη Ρένα Δούρου χρησιμοποιώντας σεξιστικούς χαρακτηρισμούς.

«Στο ψηφοδέλτιο Πατούλη ο κύριος που με απειλούσε. Να τον χαίρονται και ο Πατούλης και ο Μητσοτάκης», γράφει ο Στέλιος Νικητόπουλος παραθέτοντας και στιγμιότυπο οθόνης από το σχόλιο του Θεόδωρου Γιάνναρου, μέλους του τομέα Υγείας της ΝΔ και πρώην διοικητή του νοσοκομείου «Ελπίς», που κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Γιώργο Πατούλη και του έγραφε:

«Σε λίγο θα ψάχνεις δουλειά κάπου ψηλά στις Άνδεις που θα κρύβεσαι, παρέα με πράσινες μαϊμούδες… Get ready…

Προς πληροφόρησή σου πάντως… τους προδότες τύπου Μαδούρου και τους ντόπιους ή ”αλλοδαπούς” φίλους του, η ιστορία τους στήνει στα 11 βήματα και πατάει τη σκανδάλη!»

Η Δούρου τον καταγγέλλει για σεξιστική συμπεριφορά

Σε καταγγελία κατά του ίδιου υποψηφίου του Γιώργου Πατούλη, Θεόδωρου Γιάνναρου για σεξιστική συμπεριφορά, προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Δύναμη Ζωής της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας.

Στη δήλωση του ο Γιάννης Μοίρας κάνει λόγο για χυδαία προσωπική επίθεση και αναρωτιέται αν ο Γιώργος Πατούλης θα πάρει θέση ή θα επιλέξει να καλύψει τον υποψήφιό του.

«Ντροπή για τον κ. Πατούλη, ντροπή και για τη Νέα Δημοκρατία!

Ο υποψήφιος του κ. Πατούλη στον Νότιο Τομέα Θεόδωρος Γιάνναρος, Μοριακός Βιολόγος και μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ όπως δηλώνει, κάνει στο Twitter μία χυδαία προσωπική επίθεση, με βαριά σεξιστικό – και όχι πολιτικό – περιεχόμενο, στην Περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ζωής Ρένα Δούρου.

Ο κ. Πατούλης δεν πήρε θέση όταν ο υποψήφιός του στην Ανατολική Αττική Αναστάσιος Καρασαρλής έστελνε SMS κατά της Περιφερειάρχου στους συγγενείς των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι.

Ο κ. Πατούλης δεν πήρε θέση όταν χρυσαυγίτες επιχείρησαν πρόκληση επεισοδίου κατά της Περιφερειάρχου στα Καμίνια, στις 24/5, ούτε όταν 45’ αργότερα, ο υποψήφιος του στον Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος, στο τοπικό σάιτ που διατηρεί, περιέγραψε τους χρυσαυγίτες ως τάχα «οργισμένο κόσμος» και με μία προκλητική επιχειρηματολογία, δικαιολόγησε τη στάση τους.

Ο κ. Πατούλης δεν πήρε θέση όταν τον ρωτήσαμε στις 24/5, όχι μόνο για τη στάση του κ. Ευσταθόπουλου, αλλά και για έτερο υποψήφιό του στον Πειραιά ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν, είχε βρεθεί ως πολιτικά εναγκαλιζόμενος με τη Χρυσή Αυγή.

Τώρα θα πάρει θέση για τον κ. Γιάνναρο ο κ. Πατούλης;

Αμφιβάλλουμε!!!

Γιατί ο κ. Πατούλης είναι ο κ. Γιάνναρος του Νότιου Τομέα, είναι ο κ. Καρασαρλής της Ανατολικής Αττικής, είναι ο κ. Ευσταθόπουλος του Πειραιά, είναι ο εναγκαλιζόμενος με τη Χ.Α. έτερος υποψήφιος στον Πειραιά.

Καλύπτοντάς τους πλήρως πολιτικά όλους αυτούς, ο κ. Πατούλης και το κόμμα του η ΝΔ, είναι οι ίδιοι ηθικοί αυτουργοί και συνάμα εντολείς: στην ακραία χυδαιότητα και στον ακραίο σεξισμό, στην πολιτική τυμβωρυχία σε βάρος νεκρών και συγγενών, στον ακραίο πολιτικό λόγο και στο φιλοχρυσαυγιτισμό.

Και πάλι ντροπή!

Αλήθεια, οι κάτοικοι της Περιφέρειας Αττικής θέλουν έναν Περιφερειάρχη τέτοιου πολιτικού ήθους και τέτοιας πολιτικής ηθικής;»

Η ανάρτηση του Θεόδωρου Γιάνναρου κατά της Δούρου:

«Τώρα με αυτά τα σκέρτσα, ζητάς απ’ τους πολίτες να σε ψηφίσουν ή έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου… πιο σόκιν?»

Για να συμπληρώσει:

«Θα προτιμούσα να μη με επιλέξει»

Πατούλης: Δεν έχουν θέση τέτοιου είδους συμπεριφορές

Σε ανακοίνωση της παράταξης του Γιώργου Πατούλη, αργά απόψε καταδικάζεται η ανάρτηση του υποψηφίου του δυνσυασμού του.

Όπως αναφέρει καταδικάζει «χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, κάθε σχόλιο ή προσβλητική αναφορά με σεξιστικό περιεχόμενο, από όποιον κι αν προέρχεται» και στο πλαίσιο αυτό «ζητήθηκε από μέλος της παράταξής μας να κατεβάσει προσβλητικές αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την κα Δούρου, το οποίο και έπραξε άμεσα».

«Στο δικό μας πολιτικό πολιτισμό, δεν έχουν θέση τέτοιου είδους συμπεριφορές», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter