Ότι δεν έδωσε αίθουσα στη Χρυσή Αυγή, ισχυρίζεται ο Δήμος Κορωπίου – «Σημειώθηκε σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων»

Ότι δεν έδωσε αίθουσα στη Χρυσή Αυγή, ισχυρίζεται ο Δήμος Κορωπίου – «Σημειώθηκε σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκάλεσε η είδηση ότι ο Δήμος Κορωπίου έχει παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή αίθουσα προκειμένου να πραγματοποιήσει η εκδήλωση την Κυριακή… 21 Απριλίου.

Μετά την κατακραυγή αλλά και την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ Κορωπίας ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για προφορικό αίτημα από την πλευρά της Χρυσής Αυγής και σημείωση μετέπειτα από τον δήμο, σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων «που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του δημάρχου Κορωπίας».

Έτσι λοιπόν, η ανακοίνωση καταλήγει πως, «είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε». 

Παρόλο το… αυτονόητο της υπόθεσης, στη σελίδα της Χρυσής Αυγής η εκδήλωση συνεχίζει να διαφημίζεται με κάθε επισημότητα. 

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η κοινωνική κατακραυγή ακύρωσε την εκδήλωση της Χ.Α. στο Κορωπί.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου:

«Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας. Υπήρξε προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του δημάρχου Κορωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter