«Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει την άλλη εβδομάδα», λένε πηγές κοντά στη διαπραγμάτευση

«Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει την άλλη εβδομάδα», λένε πηγές κοντά στη διαπραγμάτευση

Στόχος των διαβουλεύσεων κυβέρνησης και ΔΝΤ, που συνεχίζονται και σήμερα, είναι η επιστροφή στην Αθήνα των θεσμών, τονίζουν πηγές που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις, καθώς, όπως συμπληρώνουν, «ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει την άλλη εβδομάδα».

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι διαπραγματεύσεις δεν κατέρρευσαν, επισημαίνουν στην ιστοσελίδα mignatiou.com: «Οι συζητήσεις των δανειστών με τις ελληνικές αρχές συνεχίζονται και στο σημείο αυτό πρέπει να δοθεί η ανάλογη σημασία».

Το σχόλιο έγινε μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), ο οποίος, απαντώντας σε ερώτηση της ιστοσελίδας για τις πληροφορίες περί επανόδου των δανειστών στην Αθήνα, είπε: «Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν, αλλά οι διαφορές παραμένουν και είναι πολύ νωρίς για να προβούμε σε εικασίες σχετικά με την προοπτική για την επίτευξη μιας συμφωνίας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, παρατηρείται μία πολύ σκληρή αντιπαράθεση των εκπροσώπων της κυβέρνησης με την ομάδα του ΔΝΤ, η οποία εμποδίζει την επίτευξη συμφωνίας και υπάρχουν στιγμές που οι απόψεις «είναι πολύ μακριά» αλλά και περιπτώσεις που σημειώνονται οι αναγκαίες υποχωρήσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter