Overdose φθηνού χιούμορ και παραπληροφόρησης από τη ΝΔ

Overdose φθηνού χιούμορ και παραπληροφόρησης από τη ΝΔ

Με εφηβικούς αστεϊσμούς και πάντως μακριά από την πολιτική, ίσως σε ένα διαγαλαξιακό σύμπαν αφημένη, η ΝΔ συνεχίζει να παράγει επιθεωρησιακά νούμερα.

Μετά τις συνομιλίες του Προέδρου της με τους εξωγήινους και με αφορμή τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα καταθέσει νομοσχέδιο για τη χρήση της ιατρικής κάνναβης, η ΝΔ απευθύνθηκε στο Μαξίμου, ζητώντας να μάθει: «Tι πίνετε και δε μας δίνετε;» Αυτό διερωτώνται κύκλοι του Μοσχάτου με non paper που μπήκαν στον κόπο να διαρρεύσουν, αφήνοντάς μας να σκεφτούμε: Ζηλεύουν; Η δεν ξέρουν να ειρωνεύονται;

«Η ΝΔ θα εξετάσει το νομοσχέδιο, αφού προηγουμένως συμφωνήσουν για το περιεχόμενό του τόσο οι κυβερνητικοί εταίροι, όσο και οι τάσεις τους που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε», προσπαθεί να ψελλίσει, για να κρύψει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει το χρόνο του για να πάρει προηγουμένως άδεια από την ακροδεξιά και δεξιά πτέρυγα του κόμματός του-αυτή που του υπαγόρευσε η ΝΔ να καταψηφίσει το νόμο για την ταυτότητα φύλλου.

Αυτό που αποκρύπτει η ΝΔ είναι πως το σχέδιο νόμου θα αφορά στην παραγωγή επεξεργασία και εξαγωγή σκευασμάτων φαρμακευτικής κάνναβης. Σκευασμάτων, δηλαδή, που προορίζονται αυστηρά για ιατρική χρήση.

Κι επειδή η μια διαρροή, εκεί στην Πειραιώς δεν τους φάνηκε αρκετή, διέρρευσαν και δεύτερη, με την οποία επιχειρούν να καυτηριάσουν την πτήση του Αλέξη Τσίπρα με F 16. «Πετάει στα σύννεφα, μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών» , λένε. Αν μη τι άλλο έχουν τάξη στις διαρροές τους…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter