Σχεδιάζονται 30 νέοι σταθμοί

«Όχι νέα διόδια στην Εγνατία» λένε οι δήμοι της βόρειας Ελλάδας

Την αντίθεσή τους στον σχεδιασμό για την εγκατάσταση 30 νέων σταθμών διοδίων (μετωπικών και πλευρικών) επί της Εγνατίας Οδού εκφράζουν οι τέσσερεις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων της Βόρειας Ελλάδας, σύμφωνα με επιστολή του προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρο Κυρίζογλου προς τους υπουργούς Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, και Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.

Στην επιστολή γίνεται αναφορά στις αποφάσεις που ελήφθησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΠΕΔ-ΚΜ, παρουσία των προέδρων των ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Ηπείρου.

Συγκεκριμένα οι δήμαρχοι υπογραμμίζουν πως δεν πρέπει να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει νέος σταθμός διοδίων επί της Εγνατίας Οδού, μέχρι την εφαρμογή του αναλογικού συστήματος χρέωσης και δεσμεύονται να υποστηρίξουν τις διοικητικές, δικαστικές και λαϊκές πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν από τους δήμους - μέλη τους και από τις αντίστοιχες τοπικές κοινωνίες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.