Όχι Νότη Μηταράκη «δεν βρέχει», σε… κράζουν

Όχι Νότη Μηταράκη «δεν βρέχει», σε… κράζουν

Δεν σταματούν να… εντυπωσιάζουν οι υπουργοί, οι επιτελικοί και γενικά οι «άριστοι» της κυβέρνησης Μητσοτάκη καθώς βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να μας… εκπλήσσουν με τη στάση τους.

Εν τοιαύτη περιπτώσει τη σκυτάλη πήρε ο Νότης Μηταράκης, γνωστός και ως υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, ο οποίος φρόντισε να προσελκύσει τα καυστικά σχόλια των χρηστών του Twitter όταν πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει ένα άρθρο που τον ψέγει και υπαινίσσεται πως σκορπά αφιδώς δημόσιο χρήμα.

Ειδικότερα, δημοσίευσε ένα άρθρο από την Εφημερίδα των Συντακτών με τίτλο: «Και μαικήνας των τεχνών ο Νότης Μηταράκης» στο οποίο λέει μεταξύ άλλων το εξής: «Με 25.000 ευρώ, περιλαμβανομένου ΦΠΑ, προικοδοτεί την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών το υπουργείο, προκειμένου να μετατρέψει τους χώρους του σε εκθετήριο τέχνης για έργα Ελλήνων ζωγράφων και γλυπτών που ανήκουν στη Σχολή, με θέμα τη μετανάστευση και το προσφυγικό», υπογραμμίζοντας παράλληλα: «Ο πάντα γαλαντόμος με το δημόσιο χρήμα Νότης Μηταράκης αυτοανακηρύσσεται τώρα και μαικήνας των τεχνών».

Σε περίπτωση που ο κ. Μηταράκης δεν το αντιλήφθηκε αμέσως ή δεν… θορυβήθηκε από τα ήδη γραφόμενα, η τελευταία πρόταση του δημοσιεύματος θα έπρεπε να το κάνει: «Ώστε δεν είναι αλήθεια ότι ο κ. Μηταράκης δεν θέλει να βλέπει τους πρόσφυγες ούτε ζωγραφιστούς…»

Ίσως να μπερδεύτηκε από τη λέξη «μαικήνας» ή να του άρεσε πολύ… Ποιος ξέρει;

Δείτε και ορισμένες αντιδράσεις στο Twitter:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter