Ουαλία: Σε καραντίνα οι άνθρωποι, στους δρόμους τα αγριοκάτσικα (Photos)

Ουαλία: Σε καραντίνα οι άνθρωποι, στους δρόμους τα αγριοκάτσικα (Photos)

Ενώ οι άνθρωποι βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους, σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού, κάποιοι άλλοι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν κατάληψη στους δρόμους της πόλης Λαντούντνο, στην βόρεια Ουαλία.

Ένα ολόκληρο κοπάδι από αγριοκάτσικα αποφάσισε να εισβάλει στην πόλη κυκλοφορώντας ανενόχλητο στους δρόμους μιας και είναι πλέον έρημοι. 

Αφού απολαμβάνουν την βόλτα τους, στη συνέχεια εισβάλουν στους κήπους των σπιτιών και τρώνε το γρασίδι. 

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των αγριοκάτσικων που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν τα ζώα να περιφέρονται παντού, από τους χώρους στάθμευσης μέχρι τα πεζοδρόμια, χωρίς να ενοχλούνται.

«Οι κατσίκες ζουν στον λόφο πάνω από την πόλη» δήλωσε ο Καρλ Τριγκς, κάτοικος της Λαντούντνο στο CNN. «Μένουν εκεί ψηλά και πολύ σπάνια κυκλοφορούν στον δρόμο».

Ένας άλλος κάτοικος, ο Μαρκ Ρίτσαρντς, δήλωσε πως ενώ οι κατσίκες συχνά κατευθύνονται προς το Great Orme, ένα μεγάλο ασβεστολιθικό ακρωτήριο στην περιοχή, σπάνια έρχονται κοντά στην πόλη, πόσο μάλλον στους δρόμους της.

«Αυξάνουν όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη τους, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι γύρω τους» δήλωσε στο CNN, αστειευόμενος πως δεν χρειάζεται πλέον να κουρέψει τα χόρτα από τον φράχτης του σπιτιού του.

Η τοπική αστυνομία δήλωσε πως εάν τύχει και οι κατσίκες βγουν στους δρόμους, «συνήθως βρίσκουν μόνες τους τον δρόμο της επιστροφής». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter