Ουάρντα: Με φανέλα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» στους πανηγυρισμούς

Ουάρντα: Με φανέλα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» στους πανηγυρισμούς

Ο Αμρ Ουάρντα πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου με μήνυμα για την Παλαιστίνη. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με το που ολοκληρώθηκε ο τελικός και ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί φόρεσε μια φανέλα που έγραφε «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού, ο Μίκαελ Κρμέντσικ, δήλωσε:

«Μπήκα στο γήπεδο δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε ο προπονητής, είμαι επιθετικός και σκοράρω γκολ. Ξέρω ποια είναι η δουλειά μου. Το είπα ότι θα φέρω το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη. Και το έκανα. Έχασα δύο ευκαιρίες αλλά μου αρέσει να σκοράρω. Δεν το έβαλα κάτω. Την έβαλα την τρίτη ευκαιρία και τέλος»!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια, μιλώντας στην κάμερα είπε: «Αισθάνομαι περηφάνια. Για όλους! Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι, είχαμε και δύσκολη χρονιά. Είδαμε έναν τελικό με ένταση, με φάσεις, αλλά τον κερδίσαμε εμείς. Η σεζόν ήταν ένα παραμύθι και πάντα ένα παραμύθι τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο».

Γκαρσία: «Πρωταθλητής είναι αυτός που πέφτει και σηκώνεται»!

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, αφιέρωσε το Κύπελλο στην οικογένειά του και σε ολόκληρο τον οργανισμό του κλαμπ. «Αυτό το τρόπαιο είναι για την σύζυγο μου, την Λάουρα, την οικογένεια μου, για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ που πάντα μας στηρίζουν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι πολύς κόσμος που δεν είναι εδώ. Αυτό είναι για πολλά παιδιά που δεν είναι στην ζωή μας. Όπως ο Νάσος. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της ομάδας», είπε αρχικά ο Γκαρσία, ο οποίος ήταν βουρκωμένος.

Και συνέχισε: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και συνεχίζουμε. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος. Παίξαμε πολλές φορές με αυτή την ομάδα. Αυτό είναι καρπός των παικτών. Πρωταθλητής είναι αυτός που πέφτει και σηκώνεται. Υπάρχει κόσμος που δουλεύει 12 ώρες την ημέρα για να φέρει ψωμί στο σπίτι του. Αυτοί είναι πρωταθλητές. Περάσαμε πολύ δύσκολα».

Μαρτίνς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου, και ο Πέδρο Μαρτίνς εκτίμησε ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξαν οι χαμένες ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων».

«Το ματς κρίθηκε στο ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, δημιουργήσαμε πολλές αλλά δεν σκοράραμε όσο έπρεπε. Όταν παίζεις με μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που εκμεταλλεύεται το τρανζίσιον, κινδυνεύεις. Έτσι δεχτήκαμε δύο γκολ. Θέλαμε το τρόπαιο, δεν τα καταφέραμε, ξεκινάμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής. Και κατέληξε: «Δεν νομίζω ότι μας επηρέασε η αναγκαστική αλλαγή του Παπασταθόπουλου. Και οι δύο ομάδες ήθελαν να νικήσουν, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ όμως εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας.

Στόχος μας του χρόνου είναι να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα».

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter