Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το ομοφοβικό σκίτσο του Αρκά ανήμερα του Athens Pride – Η απάντησή του τα έκανε χειρότερα (Photos)

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το ομοφοβικό σκίτσο του Αρκά ανήμερα του Athens Pride –  Η απάντησή του τα έκανε χειρότερα (Photos)

Ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς σε ένα σοβαρό ατόπημά του, επέλεξε  να ανεβάσει ένα καθαρά ομοφοβικό σκίτσο την ημέρα που πραγματοποιείτο το Athens Pride, χθες Σάββατο.

Μετά την κατακραυγή που υπήρξε, την επόμενη ημέρα, σήμερα Κυριακή, έδωσε την εξής απάντηση: 

«Το σκίτσο με το πολύχρωμο σκάκι του Αρκά είναι παλιό, περιλαμβάνεται στο βιβλίο ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το gay pride. Το ότι ανέβηκε ξανά χθες είναι τυχαίο, αλλά απέδειξε για άλλη μια φόρα το πώς μπορεί σκόπιμα να παρερμηνευτεί οτιδήποτε στα σόσιαλ μήντια προκειμένου να συκοφαντηθεί οποιαδήποτε φωνή κριτικάρει την κυβέρνηση» έγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας του στο facebook. 

Όλοι αυτοί λοιπόν που ενοχλήθηκαν από το ομοφοβικό σκίτσο του Αρκά παρερμήνευσαν το τυχαίο του πράγματος και έσπευσαν ως φαίνεται να συκοφαντήσουν μία φωνή που υποτίθεται ότι με το εν λόγω σκίτσο της κριτικάρει την κυβέρνηση…

Σήμερα ο Αρκάς ανέβασε και δεύτερο σκίτσο κριτικάροντας όσους… κριτικάρουν τα ομοφοβικά-ρατσιστικά-σεξιστικά κ.ο.κ. σκίτσα, αποδεχόμενος προφανώς πως το χθεσινό, παλιότερο σκίτσο του, είναι ολίγον τι ομοφοβικό.

Τέλος, έκανε και μια ακόμα ανάρτηση, ίσως κι αυτή τυχαία…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter