Θύελλα καταγγελιών για τον χολυγουντιανό παραγωγό: Τζολί και Πάλτροου θύματα κακοποίησης

Θύελλα καταγγελιών για τον χολυγουντιανό παραγωγό: Τζολί και Πάλτροου θύματα κακοποίησης

Αυξάνεται η λίστα των γυναικών που έχουν καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει (Με την Ντόνα Κάραν να τον υπερασπίζεται και περίπου το μισό Χόλυγουντ να τον καταγγέλλει) έρχονται δύο οσκαρικές ηθοποιοί, Η Άντζελίνα Τζολί και η Γκουίνεθ Πάλτροου, να μοιρατσούν τις δυσάρεστες εμπειρίες τους μαζί του.

Η Αντζελίνα Τζολί, μιλώντας στους New York Times, αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του Γουάινσταϊν στα γυρίσματα της ταινίας Playing By Heart, το 1998.

Αφού τον απέφυγε, τονίζοντας πως έγιεν εξαιρετικά πιεστικός, δήλωσε ότι αυτή η τόσο άσχημη εμπειρία την οδήγησε στην απόφαση όχι μόνο να μην ξαναδουλέψει ποτέ μαζί του, αλλά και να ενημερώνει άλλες συναδέλφους της όταν μάθαινε ότι επρόκειτο να συνεργαστούν μαζί του.

Σοκαριστικές είναι και οι αποκαλύψεις της Γκουίνεθ Πάλτροου. Κατά τη διάρκεια ραντεβού του, ο παραγωγός ήθελε να της κάνει μασάζ και της ζήτησε να την ακολουθήσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Όπως λέει στους New York Times, ένιωσε τόσο τρομοκρατημένη που έφυγε τρέχοντας. Εξαιτίας της στάσης της μάλιστα υποστηρίζει ότι παραλίγο να χάσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Emma” μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της.

Η Πάλτρου υποστήριξε μάλιστα ότι είχε πει τα πάντα στον τότε σύντροφό της, Μπραντ Πιτ, ο οποίος πήγε να ζητήσει το λόγο στον Γουάνισταϊν. Και συμπίρώνει ότι κατόπιν αυτού, ο παραγωγός την απείλησε και της ζήτησε να μην μιλήσει ποτέ ξανά σε κανέναν για ότι είχε συμβεί.

Οι αποκαλύψεις για τη στάση του παραγωγού συνεχίζονται και από άλλες ηθοποιούς από τα αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ. Μεταξύ αυτών, οι ηθοποιοί Μίρα Σορβίνο και Ροζάνα Αρκέτ,  Άσια Αρτζέντο, η Ρόουζ Μακ Γκόουαν κα. ενώ ήδη τα “βαριά χαρτιά” του Χόλυγουντ έχουν σπεύσει να καταδικάσουν.

Αυνανίστηκε μπροστά σε δημοσιογράφο

Η Λόρεν Σίβαν, δημοσιογράφος, καταγγέλλει ότι προ δεκαετίας έπεσε επίσης θύμα του Γουάινσταϊν.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι την στρίμωξε σε ένα εστιατόριο, που ήταν κλειστό προς το κοινό, και αυνανίστηκε μπροστά της μέχρι που έφτασε στην κορύφωση.

Ο λόγος που κράτησε το στόμα της κλειστό είναι ότι φοβήθηκε την επιρροή του.

Το περιστατικό συνέβη ένα βράδυ που η Σίβαν συνάντησε τον Γουάινσταϊν και άλλους σε ένα κουβανέζικο club.

Εκεί, όπως καταγγέλλει, ο Γουάινσταϊν της πρότεινε να την ξεναγήσει στο εστιατόριο του, το Cafe Socialista. Δέχθηκε με ενδοιασμούς και κατέβηκαν στον κάτω όροφο. Την οδήγησε στην κουζίνα που ήταν κλειστή και έδιωξε δύο εργαζόμενους που καθάριζαν.

Μαζί της στο μαγαζί ήταν και μια φίλη που κάποια στιγμή ανησύχησε και σκέφτηκε να πάει να την βρει. Τότε ένας μπράβος την σταμάτησε στις σκάλες που οδηγούσαν στο εστιατόριο, αλλά τελικά της επέτρεψε να προχωρήσει. Όταν πια κατέβηκε τους βρήκε να φεύγουν απ’ την κουζίνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter