Ουγγαρία: Εγκλωβισμένοι επί 14 ώρες 100 Έλληνες ταξιδιώτες

Ουγγαρία: Εγκλωβισμένοι επί 14 ώρες 100 Έλληνες ταξιδιώτες

Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης βρίσκονται περίπου 100 Έλληνες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας προς Αθήνα.

Επιβάτης που είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν υποστεί ταλαιπωρία για 14 ώρες, είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι η πτήση επρόκειτο να αναχωρήσει στις 18:25 το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο μέχρι σήμερα το πρωί δεν έχει πραγματοποιηθεί. Όπως ενημερώθηκαν, η πτήση έχει ακυρωθεί. «Μας έχουν αφήσει νηστικούς» κατήγγειλε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες , εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στην Ουγγαρία βρίσκεται στο αεροδρόμιο δίπλα στους Έλληνες, ωστόσο τους ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να παρέμβουν και να τους βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Συγκεκριμένα, όπως τους μεταφέρθηκε, η πτήση είναι ιδιωτικής εταιρείας.

Όπως καταγγέλλουν οι επιβάτες από την ιδιωτική εταιρεία δεν έχει έρθει κανένας εκπρόσωπος να τους ενημερώσει. Χθες ήρθε η αστυνομία να τους απομακρύνει από το gate που βρίσκονταν για να βάλουν άλλη πτήση και ο κόσμος άρχισε να φωνάζει. Στο τέλος οι έλληνες επιβάτες έφυγαν και όπως δήλωσαν περιφέρονταν σε όλο το αεροδρόμιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter