Ουκρανία: Δυο μήνες φυλακή στην κόρη του μεγιστάνα για το φονικό τροχαίο (video)

Ουκρανία: Δυο μήνες φυλακή στην κόρη του μεγιστάνα για το φονικό τροχαίο (video)

Με δάκρυα στα μάτια, η 20χρονη Αλιόνα Ζαΐτσεβα, κόρη του Ουκρανού μεγιστάνα της ενέργειας, Βασίλι Ζαΐτσεφ οδηγήθηκε στη φυλακή, μετά την καταδίκη της σε φυλάκιση δύο μηνών χωρίς αναστολή, για το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε και στοίχισε τη ζωή έξι ανθρώπων.

Για δυο μήνες θα παραμείνει στη φυλακή, χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης, Η 20χρονη σκόρπισε τον θάνατο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, παραβιάζοντας έναν φωτεινό σηματοδότη και πέφτοντας με υψηλή ταχύτητα πάνω σε δεκάδες πεζούς σε κεντρικό δρόμο του Χάρκοβο.

«Λυπάμαι για αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε και που υποφέρουν τόσοι άνθρωποι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Ελπίζω οι οικογένειες των θυμάτων να επιτρέψουν στους γονείς μου να τους βοηθήσουν, γιατί πραγματικά τους συνέβη ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να τους συμβεί. Η σκέψη μου είναι μαζί τους», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Αν και η δικηγόρος της, Γιούλα Κοζίρ, που συνήθως αναλαμβάνει πλούσιους επιχειρηματίες που κατηγορούνται για διαφθορά, ζήτησε να τεθεί η πελάτισσά της σε κατ’ οίκον περιορισμό, το αίτημα απορρίφθηκε εξαιτίας των διασυνδέσεων του Ζαΐτσεφ και του κινδύνου η κατηγορούμενη να διαφύγει από τη χώρα.

Η Αλιόνα είχε φάει ήδη 8 φορές πρόστιμο, μέσα στα δύο χρόνια που οδηγεί, εκ των οποίων οι μισές για υπερβολική ταχύτητα. Αυτή τη φορά πέρασε με κόκκινο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter