Ουκρανία: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο του Κρεμεντσούκ (Video)

Ουκρανία: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο του Κρεμεντσούκ (Video)
Πηγή φωτό: Twitter

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο του Κρεμεντσούκ με τις εικόνες να είναι τρομακτικές.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται στα πλάνα, από κάμερες ασφαλείας ενός πάρκου δίπλα από το εμπορικό κέντρο, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κάνουν βόλτα ενώ ξαφνικά πέφτει ο πύραυλος πάνω στο κτήριο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το έδαφος αρχίζει να τρέμει και οι άνθρωποι τρέχουν τρομαγμένοι προσπαθώντας να απομακρυνθούν έχοντας αγκαλιά τα παιδιά τους, ενώ πέφτει «βροχή» από τα συντρίμμια του εμπορικού κέντρου. Ένας άνθρωπος, μάλιστα, στην προσπάθειά του να αποφύγει τα κομμάτια που πέφτουν, βουτάει στη λίμνη.

Στους 21 οι αγνοούμενοι

Αναθεωρήθηκε ο αριθμός των αγνοουμένων από την πυραυλική επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Κρεμεντσούκ, καθώς οι Αρχές της Ουκρανίας, κάνουν λόγο για 21 αγνοούμενους, ενώ η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για 36 ανθρώπους.

Η πυραυλική επίθεση άφησε 18 νεκρούς, 59 τραυματίες και 21 αγνοούμενους αλλά και ένα κατεστραμμένο κτήριο, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας, Ντένις Μοναστίρσκι.

«Από τώρα μπορώ να πω ότι το 60% των ερειπίων αυτού του εμπορικού κέντρου έχει αποσυναρμολογηθεί. Υπάρχουν 59 τραυματίες που πήγαν χθες στο νοσοκομείο, 25 από αυτούς νοσηλεύτηκαν», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών σε ουκρανικά ΜΜΕ.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των πυροσβεστών και των στρατιωτών στα συντρίμμια του πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου στο Κρεμεντσούκ συνεχίζονται αγωνιωδώς. Συγγενείς των αγνοουμένων περιμένουν σε ένα ξενοδοχείο στον δρόμο όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο και όπου οι διασώστες έχουν στήσει τη βάση τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter