Ούλι Χένες: «Όποιος μιλάει για επιστροφή στη δράση σε συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι τσαρλατάνος»

Ούλι Χένες: «Όποιος μιλάει για επιστροφή στη δράση σε συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι τσαρλατάνος»

Ο επίτιμος πρόεδρος και παλαίμαχος άσος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, μίλησε μίλησε στο γερμανικό περιοδικό «Kicker» για την επόμενη μέρα της πανδημίας του κορονοϊού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και δεν δίστασε να επιτεθεί σε όσους βάζουν ημερομηνία επιστροφή στη δράση.

«Η αλληλεγγύη πρέπει να φανεί στην πράξη κι όχι στα λόγια. Είναι η ανθρώπινη ζωή που διακυβεύεται. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την τρέχουσα σεζόν, θα έχουμε έσοδα από τα τηλεοπτικά ακόμη κι αν τα εναπομείναντα ματς διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών» τόνισε μεταξύ άλλων ο Χένες και πρόσθεσε: 

«Όποιος όμως μιλάει για επιστροφή στη δράση σε συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι τσαρλατάνος. Πλέον απειλείται το μέλλον της λίγκας. Δεν μπορώ να φανταστώ μεταγραφές ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στο προσεχές μέλλον. Τα ποσά των μεταγραφών θα πέσουν κατακόρυφα, δεν είναι δυνατόν να κινηθούν στα πρότερα επίπεδα. Κι αυτό γιατί όλες οι χώρες θα επηρεαστούν άμεσα. Το βέβαιο είναι πως θα σχηματιστεί ένας νέος ποδοσφαιρικός κόσμος, οπου καθένας θα βρει μια νέα θέση»…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter