Θύμα αδέσποτης, πιθανώς “εορταστικής”, σφαίρας 8χρονο κοριτσάκι στη Θήβα – Χειρουργείται στο Παίδων

Θύμα αδέσποτης, πιθανώς “εορταστικής”, σφαίρας 8χρονο κοριτσάκι στη Θήβα – Χειρουργείται στο Παίδων

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα για μια οικογένεια στις Θεσπιές της Θήβας, καθώς ένα κοριτσάκι 8 ετών κατέρρρευσε ξαφνικά ενώ έπαιζε και όπως αποδείχτηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι έπαιζε στο δρόμο με άλλα παιδάκια, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω, χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Θήβας όπου μεταφέρθηκε διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και μάλιστα πως η σφαίρα ήταν σφηνωμένη στο κρανίο του. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του παιδιού, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ενώ από εκεί μεταφέρθηκε τελικά στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου και λίγο μετά τις 8 το βράδυ εισήχθη στο χειρουργείο προκειμένου να του αφαιρεθεί η σφαίρα.

Η αστυνομία πιθανολογεί, όπως μετέδωσε ο Alpha στο δελτίο ειδήσεων, ότι η σφαίρα «έφυγε» από όπλο πολίτη που γιόρταζε το Πάσχα!

Αρχικά ο Alpha μετέδωσε ότι το παιδάκι είχε χάσει τη ζωή του, όμως ευτυχώς είναι ζωντανό και δίνει μάχη για τη ζωή.

Το τραγικό περιστατικό θυμίζει την περίπτωση του μικρού Μάριου στο Μενίδι, που έπεσε νεκρός στην αυλή του σχολείου του, ενώ περίμενε να λάβει μέρος στην σχολική γιορτή τον Ιούνιο του 2017.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter