Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Βραζιλιάνος Τάισον στο ντέρμπι Σαχτάρ-Ντιναμό Κιέβου

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Βραζιλιάνος Τάισον στο ντέρμπι Σαχτάρ-Ντιναμό Κιέβου

Ο Βραζιλιάνος Τάισον της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ήταν το νέο θύμα ρατσιστικής επίθεσης άθλιων οπαδών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. 

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι κορυφής του ουκρανικού πρωταθλήματος Σαχτάρ Ντιναμό Κιέβου 1-0, ο Βραζιλιάνος επιθετικός άκουσε ρατσιστικές κραυγές (ήχους μαϊμούδων) και ρατσιστικά συνθήματα σε βάρος του.

Ο Τάισον βγήκε εκτός εαυτού, γύρισε κι έκανε χειρονομία στους οπαδούς της Ντιναμό που ήταν στο γήπεδο και κλώτσησε με μανία την μπάλα στην εξέδρα τους. Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε επικίνδυνα, ο Τάισον έβαλε τα κλάματα και ο ρέφερι… εκτός κλίματος κυριολεκτικά, με το γράμμα του κανονισμού θεώρησε σωστό να αποβάλλει τον άσο της Σαχτάρ για την αντίδρασή του! Στον ρέφερι έπεσαν παίκτες και αντίπαλοι και του ζητούσαν να πάρει πίσω την κόκκινη κάρτα αλλά ο ρέφερι ήταν ανένδοτος.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι έτρεξαν στον Βραζιλιάνο επιθετικό τον αγκάλιασαν και προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν ως ένδειξη συμπαράστασης. Παράλληλα ορισμένοι παίκτες της Ντιναμό πήγαν στο πέταλο που ήταν οι οπαδοί του και τους ζητούσαν να σταματήσουν την αθλιότητα. Το ματς διακόπηκε προσωρινά και ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια ως ότου ηρεμήσει η εξέδρα των φιλοξενούμενων και σταματήσει τα ρατσιστικά συνθήματα. Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των ομάδων ένας άλλος Βραζιλιάνος και συμπαίκτης του Τάισον στη Σαχτάρ, ο Ντεντίνιο έβαλε κι αυτός τα κλάματα για την ρατσιστική επίθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι σε κάποιο άλλο ματς θα γινόταν και αυτός στόχος… 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter