Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Θύμα του μανιακού δολοφόνου οδηγών ταξί περιγράφει πώς γλίτωσε

Με τις αρχές να προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του serial killer και τους οδηγούς ταξί να προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ, θύμα του μανιακού δολοφόνου περιγράφει τη συγκλονιστική του εμπειρία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο οδηγός κατέθεσε ότι ο άντρας του έκανε σήμα να σταματήσει ένα απόγευμα Σαββάτου, την ώρα που είχε αρχίσει να νυχτώνει.

«Μπήκε φορώντας κουκούλα και κάθισε στο πίσω κάθισμα. Το μόνο που μου είπε είναι ‘θέλω να με πας στην οδό Χαριλάου Τρικούπη (Κηφισιά)’. Δεν ξαναμίλησε μετά και δεν μου έκανε κάτι εντύπωση πάνω του για να τον θεωρήσω ύποπτο. Πήγαινα με χαμηλή ταχύτητα όταν με πυροβόλησε. Ένιωσα κάτι στα αυτιά. Λιποθύμησα και έμεινα μέσα στο ταξί. Όταν συνήλθα ειδοποίησα τους δικούς μου να έρθουν», είπε.

Καθώς, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, δεν άκουσε τον ήχο του πυροβολισμού, εκτιμάται ότι ο δράστης είχε βάλει σιγαστήρα στο όπλο.

Ο οδηγός δεν κατάφερε, όπως είπε στην αστυνομία, να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του δολοφόνου.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.