Θύματα επίθεσης στη Λάρισα ο Ουάρντα και ο φροντιστής της ΑΕΛ!

Θύματα επίθεσης στη Λάρισα ο Ουάρντα και ο φροντιστής της ΑΕΛ!

Θύμα επίθεσης από άγνωστους δράστες έπεσε χθες αργά το βράδυ (15/5) ο Αμρ Ουάρντα στη γέφυρα του Πηνειού στη Λάρισα. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής αλλά και ο φίλος του και φροντιστής της ΑΕΛ, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ οι δράστες πρόλαβαν να διαφύγουν. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής μετέβη στο στο τμήμα, καταθέτοντας μήνυση κατά αγνώστων.

Ο Αιγύπτιος μέσος αγωνίζεται στην ΑΕΛ δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφατα τέθηκε εκτός ομάδας από τον Αλέξη Κούγια λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (όπως και ο Γιάννης Μασούρας).

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες, περίπου δέκα στον αριθμό, έβριζαν τον Ουάρντα, ζητώντας του τον λόγο για τον πειθαρχικό παράπτωμα που του καταλογίζεται από την θεσσαλική ΠΑΕ και τον έθεσε εκτός «βυσσινί», ενώ στη συνέχεια χειροδίκησαν εναντίον του ίδιου και του φροντιστή της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι και πριν δύο χρόνια ο Ουάρντα είχε πέσει θύμα επίθεσης από άγνωστους που τον είχαν απειλήσει με μαχαίρι στη Καισαριανή αλλά πρόλαβε να διαφύγει και να φθάσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Τότε αγωνιζόταν δανεικός στον Ατρόμητο…

«Επειδή πάω στον ΠΑΟΚ»

Ο Άμρ Ουάρντα μίλησε πριν λίγη ώρα σε μέσο της πατρίδας του, περιγράφοντας το περιστατικό αλλά και εξηγώντας τον ίδιο τον λόγο της επίθεσης. Συγκεκριμένα, είπε στο FilGoal:

«Στην Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ. Μου επιτέθηκαν γιατί γνώριζαν ότι ήταν η τελευταία μου ημέρα στην πόλη, καθώς θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν χτυπήθηκα πολύ.

Ο άνθρωπος που με συνόδευε (φροντιστής ΑΕΛ) φέρει μώλωπες. Έτρεχα στο δρόμο και γύρω στα δέκα άτομα με είδαν και ήλθαν προς τα πάνω μου. Το θέμα έληξε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter