Θύμιος Γεωργόπουλος κατά Μιχάλη Γιαννάκου: «Η μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα»

Θύμιος Γεωργόπουλος κατά Μιχάλη Γιαννάκου: «Η μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα»

Ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ εξαπολύει ο διοικητής του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή καταγγελίες του Μιχάλη Γιαννάκου ότι «πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια ασθενών» και «από θαύμα δεν τραυματίστηκαν ασθενείς». 

Ο κ. Γεωργόπουλος, σε δήλωσή του, τονίζει: «ο “φίλος” μου ο Μιχαλάκης “ξαναχτύπησε” (όχι αυτή τη φορά δεν φόρεσε ορθοπεδικό κολάρο, αφού δεν χτύπησε ο ίδιος), την αλήθεια χτύπησε εξακολουθητικά και βάναυσα και προσπάθησε να την βάλει ξανά στον γύψο».

Και καταλήγει σημειώνοντας: «Μάθε και κάτι ακόμα: “H μισή αλήθεια δεν είναι μόνο ολόκληρο ψέμα, κυρίως είναι ανόθευτος γκαιμπελισμός”».

Αναλυτικά:

Ο «φίλος» μου ο Μιχαλάκης «ξαναχτύπησε» (όχι αυτή τη φορά δεν φόρεσε ορθοπεδικό κολάρο, αφού δεν χτύπησε ο ίδιος), την αλήθεια χτύπησε εξακολουθητικά και βάναυσα και προσπάθησε να την βάλει ξανά στον γύψο.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος (8/7/2020):

Οι παθογένειες των νοσοκομείων δεν μπορούν να κρυφτούν. Ο κτιριακός εξοπλισμός είναι σε κακό χάλι. Πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια των ασθενών στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν οι ασθενείς. Μεγάλο μέρος του ταβανιού έπεσε πάνω σε ένα κρεβάτι ασθενούς. Ευτυχώς πριν από λίγη ώρα είχε πάρει εξιτήριο και δεν πρόλαβε να καλυφθεί από άλλον ασθενή. Τρομοκρατήθηκαν οι ασθενείς της κλινικής.

Η αποκατάσταση της κακοποιημένης αλήθειας (που αποσπάσαμε από τα χέρια του «Dr Μένγκελε»):

Την Παρασκευή 3/7/2020 ενημερώθηκα από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας ότι υπάρχει διαρροή στο W.C. – Μπάνιο του θαλάμου 227 (του 2ου ορόφου) με αποτέλεσμα να παρατηρείται υγρασία στο ταβάνι του θαλάμου 124 (του 1ου ορόφου).

Αμέσως έδωσα εντολή να εκκενωθούν οι δύο θάλαμοι (με μεταφορά των ασθενών σε άλλους θαλάμους) και να γίνει άμεση επισκευή της ζημιάς, ειδικότερα που την Κυριακή 5/7/2020 το Νοσοκομείο μας είχε Γενική εφημερία 24ωρου.

Η Τεχνική υπηρεσία με ενημέρωσε ότι οι δύο θάλαμοι -με την συνδρομή της Ιατρικής και Νοσηλευτικής Διεύθυνσης- ήδη είχαν εκκενωθεί (τ’ ακούς Μιχαλάκη «δεν έτυχε, πέτυχε»).

Επίσης η Τεχνική Υπηρεσία με ενημέρωσε (και η Διοίκηση συμφώνησε) ότι η αποκατάσταση της ζημίας θα γίνει τις προσεχείς ημέρες στα πλαίσια του προγράμματος «Ολική ανακατασκευή όλων των W.C. – Μπάνιων» του Νοσοκομείου μας, που η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών αποφάσισε να χρηματοδοτήσει για κάποια Δημόσια Νοσοκομεία.

Τέλος σημειώνω ότι το Νοσοκομείο μας «Κοργιαλένειο Μπενάκειο –ΕΕΣ» είναι το μοναδικό που θα ανακαινίσει όχι ένα μέρος αλλά το σύνολο των W.C. – Μπάνιων του, που ανέρχονται σε εκατόν εβδομήντα εννέα (179).

Οι εσωτερικοί «γκαουλάιτερ» της καταστροφής δεν σε ενημέρωσαν γι’ αυτό Μιχαλάκη μου;

Μάθε και κάτι ακόμα: “H μισή αλήθεια δεν είναι μόνο ολόκληρο ψέμα, κυρίως είναι ανόθευτος γκαιμπελισμός.”

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΘΥΜΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter