Ουόλ και Χάρντεν οι κορυφαίοι της εβδομάδας

Ουόλ και Χάρντεν οι κορυφαίοι της εβδομάδας

Ο Τζον Ουόλ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες της εβδομάδας που πέρασε (26/12-1/1) σε Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια του ΝΒΑ, αντίστοιχα.

Με μέσους όρους 24.3 πόντους, 13 ασίστ, 5.3 ριμπάουντ και 2.67 κλεψίματα ο Ουόλ κράτησε αήττητους τους Ουίζαρντς και στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσαν (σ.σ. όλες εντός έδρας), αυξάνοντας το αήττητο ρεκόρ τους σε οκτώ διαδοχικούς αγώνες.

Από την πλευρά του ο Χάρντεν οδήγησε τους Ρόκετς σε τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με μέσους όρους 37.3 πόντους, 12.5 ασίστ και 9.8 ριμπάουντ. Μάλιστα ο 27χρονος γκαρντ έκλεισε την εβδομάδα με διαδοχικά τριπλ νταμπλ, ενώ στη νίκη με 129-122 επί των Νικς σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τους 53 πόντους που «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι (σ.σ. ισοφάρισε και το ρεκόρ του σε ασίστ «μοιράζοντας» 17, ενώ «μάζεψε» και 16 ριμπάουντ). Παράλληλα, ο Χάρντεν έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που μετράει το λιγότερο 50 πόντους, 15 ασίστ και 15 ριμπάουντ σε μία αναμέτρηση, ενώ «έπιασε» το ρεκόρ του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (1968) με τους περισσότερους πόντους σε ένα τριπλ-νταμπλ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter