Ούτε αυτή τη φορά πήγε στην Εξεταστική ο υπόδικος πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ούτε αυτή τη φορά πήγε στην Εξεταστική ο υπόδικος πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ούτε και αυτή τη φορά παραβρέθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ο υπόδικος πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρος Παπαδημητρίου, με τη δικηγόρο του να τον εκπροσωπεί καταθέτοντας νέο υπόμνημα στο οποίο ο πελάτης της επικαλείται λόγους υγείας.

Η κ. Σάλμα, δικηγόρος του Θεόδωρου Παπαδημητρίου, έδωσε το «παρών» στην Εξεταστική Επιτροπή αντί του πελάτη της. Η συνήγορος του υπόδικου πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσε στο Σώμα νέο υπόμνημα, στο οποίο ο κ. Παπαδημητρίου κάνει λόγο για προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να υποστεί τη βάσανο της κατάθεσης.

Για «ισχυρισμό χωρίς αποδεικτικά στοιχεία» έκανε λόγο το μέλος της πλειοψηφίας, Χαρίλαος Τζαμακλής, αφού πέρα από την γνωστοποίηση του γεγονότος (ότι δηλαδή ο κ. Παπαδημητρίου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας) κανένα άλλο έγγραφο δεν κατατέθηκε για να αποδείξει του λόγου το αληθές. Ο κ. Τζαμακλής επισήμανε δε πως το πρόβλημα υγείας που επικαλείται τώρα ο κ. Παπαδημητρίου, δεν είχε τεθεί στο υπόμνημά του προς την Επιτροπή την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και πάλι δεν έδωσε το «παρών» για να εξεταστεί.

Η Επιτροπή αποφάσισε να δώσει χρονικό περιθώριο δύο ημερών για να αποδείξει τα λεγόμενά του ο κ. Παπαδημητρίου, αλλιώς το προεδρείο αναμένεται να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter