Oύτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ανακοινώσεις εξέδωσε η ΑΕΛ

Oύτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ανακοινώσεις εξέδωσε η ΑΕΛ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας διαμαρτυρήθηκε έντονα για την ακύρωση του γκολ του Ουάρντα στο ματς με τον ΟΦΗ και γι’ αυτό αποβλήθηκε από το διαιτητή Γ. Κομίνη. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η Λάρισα εξέδωσε και τρεις ανακοινώσεις. Στην πρώτη ανέφερε ότι «Θεέ μου τι χειρουργείο είναι αυτό! Ως πότε θα καταστρέφεται το ποδόσφαιρο; Το λαμόγιο ο «δικηγόρος» που δεν ξέρει που είναι τα Δικαστήρια στην Ηγουμενίτσα και είναι εγκατεστημένος στην Αθήνα και όλη την ημέρα μιλάει με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο και τον Θωμά».

Στη δεύτερη υποστήριξε ότι «το συνεργείο προσπαθεί να καθορίσει την εξάδα για τα play off. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει για ποιον λειτουργεί το συνεργείο. Όχι ότι δεν ξέρουμε, αλλά μας περιμένει ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ Αλέξης Δέδες για να δώσει τη δήλωση στον «γνωστό» που κάνει τα θελήματα και πληρώνουμε πρόστιμα, ακόμα και όταν κάνουμε καλαμπούρι… Ευτυχώς ο Άρειος Πάγος άλλαξε και δεν θα υπάρχει έλεος».

Και πριν από το τελευταίο σφύριγμα εκδόθηκε η τρίτη ανακοίνωση: «Υπό την ανοχή του Κομίνη έχουμε παίξει στο δεύτερο ημίχρονο καθαρό χρόνο 5 λεπτά…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter