Ούτε να πει το όνομα «Στουρνάρας» δεν μπορούσε ο Μητσοτάκης γι αυτό έστειλε «πηγές» να… διευκρινίσουν

Ούτε να πει το όνομα «Στουρνάρας» δεν μπορούσε ο Μητσοτάκης γι αυτό έστειλε «πηγές» να… διευκρινίσουν

Με θρασύδειλο τρόπο επέλεξε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να (μην) απαντήσει στις αποκαλύψεις του Documento, στέλνοντας «πηγές» από το κόμμα του στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών για να διευκρινίσουν τη γενικόλογη αναφορά του.

Με αφορμή την αποκάλυψη της εφημερίδας την Κυριακή για την ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες του Γιάννη Στουρνάρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπεριέλαβε εμμέσως το Documento στο «παρακράτος» της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «υπόγειες επιθέσεις κατά θεσμικών παραγόντων» με «έντυπα που συστηματικά εκτελούν συμβόλαια λάσπης».

Ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε το σθένος να κατονομάσει τον διοικητή της ΤτΕ γι΄ αυτό και έστειλε στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών «πηγές» προκειμένου να μη υπάρξει καμία ασάφεια για την αποστροφή του. Στην ενημέρωση που παρείχαν οι «κύκλοι» της ΝΔ, διευκρινίστηκε πως ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφερόταν στον Γιάννη Στουρνάρα.

Όταν ρωτήσαμε γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλύπτει τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, μας παρέπεμψαν στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την εκπρόσωπο του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.

Αφού λοιπόν απάντηση δεν πήραμε, ευλόγως καταλήξαμε πως εκτός από το ίδιο κόμμα, οι ελλιπείς δηλώσεις πόθεν έσχες αποτελούν πλέον τον κύριο συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ με τον κεντρικό τραπεζίτη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter