Ούτε ο ίδιος ο Άδωνης δεν πιστεύει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτη τη ΝΔ – Προβλέπει… «σκληρό κουπί»!

Ούτε ο ίδιος ο Άδωνης δεν πιστεύει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτη τη ΝΔ – Προβλέπει… «σκληρό κουπί»!

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκδήλωση κοπής της πίτας που οργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων, αναφέρθηκε στις διάφορες δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά που δίνουν στη ΝΔ. 

Αναφερόμενος στις εκλογές σημείωσε, πως «ξέρω πως υπάρχει αυτός ο ούριος άνεμος των δημοσκοπήσεων και αυτή η αίσθηση στην κοινωνία ότι η Νέα Δημοκρατία, θα είναι το πρώτο κόμμα στις εκλογές. Και πιστεύω ακράδαντα, ότι θα είμαστε».

Ωστόσο, φαίνεται πως εκεί στη ΝΔ δεν είναι και τόσο… σίγουροι κι ας τους δίνουν διάφορες δημοσκοπήσεις έως και… 10-12 ποσοστιαίες μονάδες προβάδισμα!

Για αυτό και ο Αδ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, τους κάλεσε με έκδηλη αγωνία, να είστε… έτοιμοι «για μεγάλο αγώνα, για σκληρό κουπί, για μάχη καφενείο-καφενείο, για πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι. Τις εκλογές δεν κερδίζουν οι δημοσκοπήσεις, τις εκλογές κερδίζει ο λαός στην κάλπη αφού καταμετρηθεί και το τελευταίο ψηφοδέλτιο. Και σας παρακαλώ και σας καλώ να είστε παρούσες και παρόντες σε αυτές τις μάχες που έχουμε το 2019».

Έ,ρε κουπί που έχει να ρίξει ο Άδωνης και οι υπόλοιποι γαλάζιοι στην ελπίδα τους να επιστρέψουν ξανά στα πράγματα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter