Ούτε ο Χαρδαλιάς αντέχει τη μάσκα σε εξωτερικούς χώρους!

Ούτε ο Χαρδαλιάς αντέχει τη μάσκα σε εξωτερικούς χώρους!

Αυτοψία στα έργα καθαρισμού και απομάκρυνσης εύφλεκτης ύλης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργο Γιασημάκης, κοινοποιώντας φωτογραφίες που τους απεικονίζουν με τις μάσκες στο χέρι.

Αν και ο υφυπουργός φορούσε μάσκα στο μεγαλύτερο διάστημα της επίσκεψής του στο σημείο, φαίνεται πως ούτε ο ίδιος άντεξε την χρήση της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο σκοπός της επίσκεψής του αφορούσε τα έργα που εκτελούνται υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, η οποία είχε πληγεί από τη «Μήδεια».

«Είναι έκδηλη η αγωνία μας για κάποιες περιοχές. Η κακοκαιρία «Μήδεια» ανέδειξε τη δυσκολία κάποιων εμπλεκόμενων φορέων να ανταποκριθούν σε βασικές αρμοδιότητες. Προσπαθούμε να επιλύσουμε παθογένειες και αρρυθμίες δεκαετιών μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνουν ο Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων και ο Ν. 4662/2020, να κηρύξουμε δηλαδή περιοχές σε κατάσταση επαπειλούμενου κινδύνου» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, με τον δήμαρχο Ωρωπού να εκφράζει μέσω ανάρτησής του στο Facebook την ικανοποίησή του για τα έργα αντιπυρικής προστασίας.

Παράλληλα, ο κ. Γιασημάκης ανάρτησε και φωτογραφίες από τη συνομιλία που είχε με τον Ν. Χαρδαλιά έχοντας βγάλει τις μάσκες παρά το γεγονός ότι η χρήση τους παραμένει υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανάρτηση του δημάρχου Ωρωπού:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter