Ούτε σήμερα αποφυλακίστηκε ο ‘Ακης Τσοχατζόπουλος

Ούτε σήμερα αποφυλακίστηκε ο ‘Ακης Τσοχατζόπουλος

Αύριο προσδοκά ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος ότι θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την αποφυλάκισή του, αφού ούτε σήμερα είδε την έξοδο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, το εμπόδιο που συνάντησαν σήμερα οι συνήγοροι του καταδικασμένου σε 20ετή κάθειρξη πρώην υπουργού, αφορούσε τον εντοπισμό της υπηρεσίας που κατέχει εδώ και χρόνια το διαβατήριο του κ. Τσοχατζόπουλου, ώστε αυτό να παραδοθεί εκ νέου, καθώς του έχει επιβληθεί για την αποφυλάκιση του, μεταξύ άλλων, και ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Οι συνήγοροι του ωστόσο, φέρονται να μην κατάφεραν μέχρι τις 3 το μεσημέρι να παραλάβουν το διαβατήριο, ώστε να εκδοθεί το αποφυλακιστήριο, οπότε η διαδικασία αναμένεται να γίνει αύριο, εκτός απροόπτου.

Η πλευρά του πρώην υπουργού τονίζει, πως αυτό είναι το τελευταίο εμπόδιο για την έξοδο του Άκη Τσοχατζόπουλου από την φυλακή, καθώς όλες τις άλλες εκκρεμότητες καταβολής ποσού εγγύησης και ποσού παλαιότερης καταδίκης του, έχουν τακτοποιηθεί..

(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter