Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πια ο Μαρινάκης – Επιτίθεται χυδαία στην κυβέρνηση: «Η χούντα πέφτει» (Video)

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πια ο Μαρινάκης – Επιτίθεται χυδαία στην κυβέρνηση: «Η χούντα πέφτει» (Video)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι γνωστό ότι δεν διακατέχεται από καμία απολύτως αυτοσυγκράτηση. Για ακόμα μία φορά, επέλεξε να επιτεθεί αισχρά στην κυβέρνηση αποκαλώντας τη «χούντα».

Με περισσό θράσος, ο ελεγχόμενος από τη δικαιοσύνη για την υπόθεση του Noor 1 εφοπλιστής, σε πάρτι που παρέθεσε ο ίδιος σε κλαμπ των νοτίων προαστίων, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης «Ποσειδώνια», πήρε το μικρόφωνο από τον Αντώνη Ρέμο και είπε: 

«Η χούντα πέφτει. Είναι θέμα μηνών. Δεν έχουμε κανένα θέμα».

Με αμείωτο ρυθμό και αφοσιωμένος στον προεκλογικό αγώνα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, ο εφοπλιστής, δείχνει τον πανικό του και κάνει ολοφάνερο πόσο ανάγκη έχει ο ίδιος, να αλλάξει η κυβέρνηση.

https://www.youtube.com/watch?v=jVUfrl2t3C4

Δεν πρόκειται βεβαίως για μία κίνηση που προκαλεί έκπληξη, μια και ο Μαρινάκης έχει φθάσει στο σημείο να ζητάει και τα ρέστα… τηλεφωνικά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, παραμένει όμως ακόμη μία επιβεβαίωση για την διαπλεκόμενη στήριξη του επιχειρηματία προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία εξάλλου εντάσσεται και η νέα… δραστηριότητα του Άδωνη στον όμιλο των “Παραπολιτικών”, συμφερόντων του εφοπλιστή.

Την επίθεση αυτή του υπόδικου εφοπλιστή δεν άρχισε να επικροτήσει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ο οποίος έσπευσε να ριτουιτάρει δημοσίευμα που αναφέρεται στη δήλωση αυτή. 

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας, ο οποίος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης από το πλοίο Noor 1, χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο πολιτικό καθεστώς για να περιγράψει το σήμερα. 

Συγκεκριμένα είχε κάνει λόγο για «στημένες διώξεις», τις οποίες απέδωσε στο… καθεστώς «Χούντας» που έχουμε στην Ελλάδα.

Είναι αυτονόητο, ότι εδώ υπάρχει καταρχάς, μία διαφορετική αντίληψη για την ετυμολογική και ουσιαστική έννοια της λέξης «Χούντα», αλλά δε βαριέσαι…

Το σίγουρο είναι πως, μάλλον στον κ. Μαρινάκη, δεν ταιριάζει η Δημοκρατία, γιατί είναι ηλίου φαεινότερο πως σε μία πραγματική Χούντα θα μεσουρανούσε ανενόχλητος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter