Ούτε την ημερομηνία κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας δεν πέτυχαν στη ΝΔ (Photo)

Ούτε την ημερομηνία κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας δεν πέτυχαν στη ΝΔ (Photo)

Τα στοιχειώδη αδυνατούν να φέρουν εις πέρας στην αξιωματική αντιπολίτευση, μετατρέποντας σε μεγαλοπρεπείς γκάφες ακόμα και κινήσεις που παρουσιάζονται ως ματ στην πολιτική σκακιέρα.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε προαναγγείλει από τις 23 Απριλίου ότι μετά το Πάσχα θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του αν. υπουργού Υγείας. Κρατήστε την ημερομηνία.

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε πράξη τη δέσμευσή του, με την κυβέρνηση να μετατρέπει την πρόταση δυσπιστίας σε παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Ωστόσο, για κάποιους στην Πειραιώς οι δύο εβδομάδες δεν ήταν επαρκές διάστημα για να συντάξουν την πρόταση δυσπιστίας όπως θα έπρεπε. Στο επίσημο έγγραφο που κατατέθηκε από τη ΝΔ στην αρμόδια υπηρεσία της Βουλής, εντοπίζεται προγενέστερη ημερομηνία απ’ αυτήν της κατάθεσής του. Αντί για 6 Μαΐου, σημειώνεται 6 Απριλίου.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μας… κρύβουν στη ΝΔ και γιατί επέλεξαν να παγώσουν τον χρόνο. Εύκολα όμως συμπεραίνει κανείς ότι έχει και η αριστεία τα παρεπόμενά της, ειδικά όταν συνοδεύεται από αντιπολιτευτικό… οίστρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter