Ουζουνίδης: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, να είμαστε δυνατοί

Ουζουνίδης: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, να είμαστε δυνατοί

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα δείξει το πρόσωπο που πρέπει παρά την απουσία του Μάνταλου και θα κάνει το πρώτο βήμα προς τους ομίλους εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Γλασκώβη, εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Σέλτικ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι το πρώτο ματς αυτής της φάσης. Ο αντίπαλος είναι διαφορετική ομάδα εντός και εκτός έδρας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται για να πάρουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα», τόνισε ο Εβρίτης τεχνικός.

«Παρά το πρόβλημα με τον Μάνταλο όλα τα παιδιά είναι καλά, έχουμε δουλέψει πάνω στον αντίπαλο και θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε δυνατοί. Η απουσία του Μάνταλου διαφοροποιεί τα πλάνα, αλλά αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Τα άλλα παιδιά δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε από άποψη ετοιμότητας, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε και θέλω να πιστεύω πως ο αντικαταστάτης του θα έχει αντίστοιχα καλή παρουσία», πρόσθεσε, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν θα αντικαταστήσει τον Μάνταλο με τον Μπογέ.

Πηγή: sport-fm.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter