Π. Αγγελόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Αταμάν για τις δηλώσεις του»

Π. Αγγελόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Αταμάν για τις δηλώσεις του»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά την μεγάλη πρόκριση της ομάδας στο Final Four του Βελιγραδίου στις 19-21 Μαΐου έδωσε συγχαρητήρια στου παίκτες για την προσπάθεια τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δηλώσεις του προπονητή της αντιπάλου των «ερυθρόλευκων» Εφές Αναντολού Εργκίν Αταμάν. Ο τεχνικός της Εφές είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι η ομάδα του θα είναι ξανά πρωταθλήτρια στο τέλος τη σεζόν.

Αρχικά ο Π.Αγγελόπουλος μίλησε στου παίκτες λέγοντας τους ότι: «είμαστε περήφανοι, δείξατε όλη τη χρονιά πως είστε και είμαστε ομάδα. Η Μονακό ήταν η πιο δύσκολη ομάδα στην οκτάδα. Μας περιμένει ο Αταμάν με δηλώσεις, θα του δείξετε τι αξίζετε».

Λίγο αργότερα μιλώντας για την επιτυχία της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς μιλάμε μετά από επιτυχίες. Συγχαρητήρια στον προπονητή, στους παίκτες στο σταφ, στον οργανισμό. Σε μια ανταγωνιστική Ευρωλίγκα με δυσκολίες περάσαμε στο Φάιναλ Φορ. Αυτό είναι επιτυχία. Δεν σημαίνει ότι χορτάσαμε. Τώρα η ομάδα προετοιμάζεται για Εφές και εμείς όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε να βοηθήσουμε να έχουμε στο Βελιγράδι. Η Μονακό ήταν η πιο αθλητική ομάδα της οκτάδας. Μας έφτασε στα όριά μας» και συνέχισε:

«Ήταν από τις πιο δύσκολες προκρίσεις. Είναι η 7η πρόκριση στις 13 χρονιές γιατί το 2020 δεν ολοκληρώθηκε. Είναι το 7ο Final 4 σε 13 σεζόν. Είναι ιστορικό επίτευγμα. Εκτός της ΤΣΣΚΑ και της Ρεάλ για εμάς να έχουμε πάει σε 7 Final 4 σε 13 σεζόν ίσως και εμείς να μην έχουμε συνειδητοποιήσει πώς έγινε. Είχαμε μια δύσκολη διετία που δεν παίζαμε στην Ελλάδα, για να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Ήταν μια απόφαση που ήμασταν περήφανοι που την πήραμε. Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε στο Final 4. Τα μηνύματα που έχουμε δεχτεί είναι κάτι συγκλονιστικό».

Όσο για τον ημιτελικό με αντίπαλο την Εφές; «Έχουμε ασπαστεί τη φιλοσοφία του κόουτς και ασχολούμαστε μόνο με τον Αταμάν. Οι δηλώσεις του πως θα πάρει ξανά η Εφές την Ευρωλίγκα είναι… δώρο, τον ευχαριστούμε για αυτές τις δηλώσεις. Ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν είναι κοντά στα 7,5 εκατ. μαζί. Αυτοί έχουν το βάρος. Είναι καλό να παίζουμε κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα. Θέλουν το ριπίτ, μόνο εμείς έχουμε κάνει το ριπίτ το 2013».

Εκτός από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στου παίκτες μίλησε και ο αδερφός του Γιώργος ο οποίος και αυτός τους συνεχάρη για την πρόκριση δηλώνοντας ευγνώμων , ενώ έδωσε και το σήμα για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού «είμαστε περήφανοι, πάμε να πάρουμε το Ευρωπαϊκό».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια, είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για εμάς. Θα το αποδείξετε σε λίγες εβδομάδες. Είμαστε ευγνώμονες, όπως και ο κόσμος του Ολυμπιακού για όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα. Έχετε ξεπεράσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό μπορείτε να το ζήσετε μόνο εδώ στον Ολυμπιακό. Είμαστε περήφανοι, πάμε να πάρουμε το Ευρωπαϊκό».

Θυμίζουμε ότι το Final Four θα διεξαχθεί στις 19-21 Μαΐου στο Βελιγράδι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει την κάτοχο του τροπαίου Εφές Αναντολού (19:00) , ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης(22:00).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter