Π. Σκουρολιάκος: «Νεοδημοκρατική κοροϊδία για το νοσοκομείο στην Ανατολική Αττική»

Π. Σκουρολιάκος: «Νεοδημοκρατική κοροϊδία για το νοσοκομείο στην Ανατολική Αττική»

«Αφού η Νέα Δημοκρατία, την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, ακύρωσε την δημιουργία Νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική, τώρα καλεί σε αγωνιστικές συγκεντρώσεις για την δημιουργία του» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος.

«Η συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, μετά την τραγωδία στο Μάτι, για δημιουργία νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική με χορηγία της κυπριακής κυβέρνησης, ακυρώθηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ. Αντ΄ αυτής, τα χρήματα θα πάνε για να δημιουργηθούν «πάρκο αναψυχής» και κατοικίες», υπογραμμίζει.

«Αφού λοιπόν ξέμπλεξαν με την δημιουργία ενός δημόσιου Νοσοκομείου, κάτι που εχθρεύεται το κυβερνών κόμμα, στήνουν «αγωνιστικές φιέστες», ξεκινώντας από το Λαύριο. Εκεί λοιπόν συγκεντρώθηκαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, και έκαναν εκδήλωση για την ανάγκη δημιουργίας νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των κατοίκων για την δημιουργία νοσοκομείου στην περιοχή τους», προσθέτει.

«Μ΄ ένα σμπάρο δυό τρυγόνια λοιπόν. Και τους πολίτες κοροϊδεύουν και ανακατεύουν την γεμάτη ίντριγκες εσωκομματική τους τράπουλα. Ίχνος τσίπας!» καταλήγει ο Π. Σκουρολιάκος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter