ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η Φιλαδέλφεια μας περιμένει, επιστρέφουμε σπίτι!»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η Φιλαδέλφεια μας περιμένει, επιστρέφουμε σπίτι!»

Πολύ σημαντική είναι για την ΑΕΚ η αυριανή (25/7) ημέρα, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου θα έχουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο.

Έτσι, η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Διπλή γιορτή: Πρόκριση και οικοδομική άδεια», με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ στον αυριανό πρώτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, προκειμένου να γιορτάσουν την έκδοση της άδειας για την «Αγιά Σοφιά» και ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο να δίνει στον «Δικέφαλο» το προβάδισμα για πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ σας καλεί αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση της ομάδας μας στα πλέι οφ του Champions League.

Eνα όνειρο ζωής των φιλάθλων μας γίνεται πραγματικότητα ταυτόχρονα με την επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ολοι μαζί στη μεγάλη διπλή γιορτή της ΑΕΚ! Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ολοι μαζί στο μεγαλύτερο βράδυ της σύγχρονης ιστορίας μας!

Το μεγάλο μας όνειρο βρίσκεται πλέον στα δικά μας χέρια!».

«Η Φιλαδέλφεια μας περιμένει, επιστρέφουμε σπίτι!»

Μετά την ΠΑΕ, και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο, η οποία έχει τίτλο «Η Φιλαδέλφεια μας περιμένει, επιστρέφουμε σπίτι!». Σε αυτήν υπογραμμίζεται ότι «το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων σε κάθε γωνιά της γης γίνεται πραγματικότητα» και πως «μετράμε όλοι αντίστροφα για την ημέρα που η “Αγιά Σοφιά” θα στεγάσει τα όνειρα όλων μας!».

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει:

«Μετά από πολλούς αγώνες και “μάχες” σε κάθε μέτωπο η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων σε κάθε γωνιά της γης, γίνεται πραγματικότητα. Η οικοδομική άδεια βρίσκεται πλέον στα χέρια μας και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επιστροφή στο σπίτι μας. Η Νέα Φιλαδέλφεια μας περιμένει. Η “Μάνα” ΑΕΚ γιορτάζει μαζί με τους απανταχού Ενωσίτες για την μεγάλη και ιστορική στιγμή. Αντέξαμε στα δύσκολα και συνεχίζουμε ενωμένοι στα καλύτερα που έρχονται. Μετράμε όλοι αντίστροφα για την ημέρα που η “Αγιά Σοφιά” θα στεγάσει τα όνειρα όλων μας!».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter