ΠΑΕ ΑΕΚ: Η οικογένεια Μελισσανίδη κάλυψε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5εκ. ευρώ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Η οικογένεια Μελισσανίδη κάλυψε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5εκ. ευρώ

Στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό κάλυψε εξ ολοκλήρου η οικογένεια Μελισσανίδη και συγκεκριμένα η μέτοχος DIKEFALOS HOLDINGS CO. LTD, συμφερόντων του Γιώργου Μελισσανίδη. Πρόκειται για χρήματα που έπρεπε να μπουν στην εταιρεία για να καλυφθεί μέρος του οικονομικού ανοίγματος και φυσικά θα έπρεπε να ολοκληρωθεί πρώτα η μεταβίβαση των μετοχών για να γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Νέα αύξηση στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΑΕΚ ύψους 5 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, που έλαβε χώρα στις 3/3/2022. Το ποσό της ανωτέρω αύξησης καλύφθηκε ολοσχερώς από τη μέτοχο DIKEFALOS HOLDINGS CO. LTD, συμφερόντων Γ. Μελισσανίδη.

Μετά την ανωτέρω αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα ανέρχεται σε έντεκα εκατομμύρια εκατόν τριάντα χιλιάδες εφτακόσια ευρώ (11.130.700,00) ευρώ και διαιρούμενο σε ένα εκατομμύριο εκατό δεκατρείς χιλιάδες εβδομήντα (1.113.070) μετοχές ονομαστικής αξίας 10,00 ευρώ έκαστη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter