ΠΑΕ ΑΕΚ: «Τα καπνογόνα, οι συσκευές λέιζερ και τα βεγγαλικά έχουν τελειώσει για την OPAP Arena»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Τα καπνογόνα, οι συσκευές λέιζερ και τα βεγγαλικά έχουν τελειώσει για την OPAP Arena»

Ανακοίνωση ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της «Ένωσης» εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, επισημαίνοντας στους φιλάθλους της ότι δεν υπάρχει περιθώριο για παραβάσεις όπως το άναμμα καπνογόνων, η χρήση συσκευών lazer και βεγγαλικών στα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ευρωπαϊκό μας αγώνα στην OPAP Arena έχει ξεκινήσει. Όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία να ζήσουμε και αυτή την ιστορική στιγμή και όλη την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μας στη σεζόν που αρχίζει σε λίγο. Και θα τα ζήσουμε!

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την υποχρέωση να επισημάνει εγκαίρως πως στον αγώνα που έρχεται και σε όλους όσοι ακολουθήσουν, η εικόνα της OPAP Arena δεν υπάρχει περιθώριο να μην είναι αυτή που πρέπει, αυτή που επιβάλλεται και από την UEFA.

Τα καπνογόνα, οι συσκευές lazer και οι ρίψεις βεγγαλικών έχουν τελειώσει για την OPAP Arena!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προστατεύσει με κάθε τρόπο, τόσο την ομαλή πορεία της ομάδας όσο και την ασφάλεια όλων των φίλων της που θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Είναι αυτονόητο πως υπάρχει ήδη σειρά μέτρων που θα τεθούν σε ισχύ σε σχέση με αυτά τα ζητήματα. Και είναι επίσης αυτονόητο πως αν παρ’ ελπίδα κάποιος βρει έναν τρόπο να προκαλέσει πρόβλημα, η εξέλιξη θα είναι η ίδια με τον οπαδό που προέβη στη ρίψη της φωτοβολίδες στο τελευταίο ματς με τον Βόλο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα κάνει την παραμικρή έκπτωση και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να λέει ότι δεν ήξερε ή ότι δεν είχε προειδοποιηθεί. Όποιος επιχειρήσει να ανάψει καπνογόνο, lazer ή να προβεί σε ρίψη βεγγαλικών, δεν είναι απλά ανόητος αλλά είναι στην πράξη εχθρός της ΑΕΚ! Συνειδητά θέλει να της κάνει κακό και βοηθάει τους αντιπάλους της. Αντίστοιχη, λοιπόν, θα είναι η μεταχείριση από πλευράς μας.

Τις επόμενες μέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ θα συνεχίσει την ενημέρωση για τα ζητήματα ασφαλείας και τις επιπτώσεις για όποιον δεν σεβαστεί την ομάδα μας και τους άλλους φιλάθλους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter