ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Δώρισαν τάμπλετ και φανέλες στα παιδιά του ΑΧΕΠΑ

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Δώρισαν τάμπλετ και φανέλες στα παιδιά του ΑΧΕΠΑ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα καρκινοπαθή παιδιά που νοσηλεύονται στα Παιδογκολογικά Τμήματα του Ιπποκρατείου και του ΑΧΕΠΑ. Η εβδομάδα τους ξεκίνησε με χαμόγελα καθώς, σήμερα το πρωί, ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Γρηγόρης Κάκαλης, συνοδευόμενος από επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας, επισκέφθηκαν τα δύο νοσοκομεία για να δώσουν χαρά σε αυτά τα παιδιά.

 Η ομάδα δώρισε τάμπλετ και φανέλες. 

Για την εξάχρονη Αγλαΐα, που νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες στο Παιδογκολογικό Τμήμα της Β΄Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, το τάμπλετ που πήρε ήταν και ένα δώρο για τη σημερινή γιορτή της.Τα δώρα αναπτέρωσαν την ψυχολογία των παιδιών.

«Εμείς, ιατρικά προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν στα παιδάκια που νοσηλεύουμε εδώ στο Παιδογκολογικό, αλλά η έκβαση της αρρώστιας τους έχει να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό με το πόσο ευτυχισμένα και χαρούμενα είναι μαζί με τη δικιά μας τη φαρμακευτική παρέμβαση», ανέφερε μετά την παράδοση των δώρων ο διευθυντής της Β’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, αναπληρωτής καθηγητής, Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Ο κ. Κάκαλης, από την πλευρά του, επεσήμανε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται 365 μέρες τον χρόνο στο πλευρό αυτών που έχουν ανάγκη. «Επισκεφτήκαμε το Ιπποκράτειο, επισκεπτόμαστε και στο ΑΧΕΠΑ τα παιδιά που έχουνε καρκίνο. Δώσαμε κάποια δώρα και είμαστε πάντα έτοιμοι, σαν ένα σύνολο το οποίο παράγει πολιτισμό με κοινωνικό πρόσωπο όπως είναι η ομάδα μας, και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε λογικό αίτημα. Τα δώρα ήταν 30 τάμπλετ με θήκη, φανέλες του ΑΡΗ, και για τα μικρά παιδάκια που έχουν αυτό το πρόβλημα κάποια στυλό για να κάνουν κάποιες ζωγραφιές κ.λπ. Δεχτήκαμε και από αυτά κάποια δώρα. Ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση», πρόσθεσε ο κ. Κάκαλης.

Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός, δήλωσε ότι αυτές οι ημέρες, οι οποίες για τους περισσότερους είναι γιορτινές, για κάποιους ανθρώπους είναι ημέρες αγωνίας. «Είναι ημέρες δύσκολες και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα περνάνε οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους εδώ που βρισκόμαστε. Και στα ίδια τα παιδιά προσπαθούμε να δώσουμε μία αίσθηση ότι εδώ τα φιλοξενούμε και δεν τα νοσηλεύουμε μόνο. Είναι φανερό ότι τέτοιες επισκέψεις τούς δίνουν τεράστια χαρά. Είναι σαν να είναι ένας Άγιος Βασίλης πολύ πολύ σημαντικός γι’ αυτά, γιατί βλέπουνε πρόσωπα που πολλά τα γνωρίζουν και βλέπουν και την προσφορά και την έχουν απόλυτη ανάγκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ», σημείωσε ο κ. Σπανός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter