ΠΑΕ Αρης: «Η κατάσταση ξέφυγε, να μην δείξει ανοχή η αστυνομία»

ΠΑΕ Αρης: «Η κατάσταση ξέφυγε, να μην δείξει ανοχή η αστυνομία»

H κατάσταση της οπαδικής βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εκτός ορίων και χθες στη Θεσσαλονίκη ένας 28χρονος Βούλγαρος έχασε τη ζωή του. Ο θάνατος του είναι ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμη επεισοδίου μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης. O νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να ξεφύγει από χούλιγκαν που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν.

Η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωσή για τα συνεχόμενα περιστατικά βίας στη Θεσσαλονίκη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι (της Κυριακής) στη Θεσσαλονίκη και στοίχισε τη ζωή σ’ έναν 28χρονο φίλαθλο.

Δυστυχώς τα κρούσματα τυφλής οπαδικής βίας παρουσιάζουν έξαρση το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής. Είναι λυπηρό και συνάμα εξοργιστικό εν έτει 2020 να χάνονται ανθρώπινες ζωές στο βωμό της οπαδικής βίας.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα πλέον μετά και το τελευταίο κρούσμα.

Η συντεταγμένη πολιτεία, αλλά και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ήρθε η ώρα να παρέμβουν δραστικά και να πατάξουν τέτοια φαινόμενα. Όχι να κάνουν άλλο τα… στραβά μάτια διότι έτσι «οπλίζουν» περισσότερο τα χέρια των δραστών-δολοφόνων. Ξέρουν τι εννοούμε…

Εδώ και τώρα απαιτούνται αποφασιστικές ενέργειες που θα βάλουν τέλος στα «ραντεβού» που στήνονται σχεδόν κάθε βράδυ.

Περιμένουμε τη σύλληψη των δραστών της εγκληματικής ενέργειας και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που καταδικάζει απερίφραστα αυτό το τραγικό περιστατικό, θα συμβάλει σε κάθε προσπάθεια διαλεύκανσης και εξάλειψης φαινομένων οπαδικής βίας. Ζητάμε από την Αστυνομία να μη δείξει πλέον καμία μα καμία ανοχή».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter