Ρατσιστική επίθεση Μπέου σε ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς – Το αποκαλυπτικό βίντεο

Ρατσιστική επίθεση Μπέου σε ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς – Το αποκαλυπτικό βίντεο

Η ΠΑΕ Κηφισιά με αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον ποδοσφαιριστή της Αντρέα Τεττέι στον αγώνα των δύο ομάδων χθες (11/2) στη Καισαριανή. Στο σχόλιο που συνοδεύει το σχετικό βίντεο, η Κηφισιά αναφέρει:

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!»

;

Να θυμίσουμε ότι μετά το αγώνα, ο 22χρονος Τεττέι δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ότι κάποιος από τον πάγκο του Βόλου τον αποκάλεσε “μαϊμού” και πρόσθεσε ότι «για αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή, άκουσα πολύ καλά τη λέξη».

Νωρίτερα σήμερα η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή του αρνήθηκε ρατσιστική επίθεση, αναφέροντας αόριστα ότι άνθρωπος της αποστολής της ομάδας του απευθύνθηκε στον διαιτητή, λέγοντας “τι μαϊμού φάουλ έδωσες”, σε μια προσπάθεια να διεστραβλώσει την πραγματικότητα, αφού στο βίντεο της Κηφισιάς φαίνεται και ακούγεται πεντακάθαρα τι λέει ο Αχιλλέας Μπέος….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter