ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση, η επιστολή και οι «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση, η επιστολή  και οι «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις»

Μια μέρα πέρασε από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και η οργή ξεχειλίζει στο «πράσινο» στρατόπεδο, τόσο κατά του διαιτητή Κύζα, όσο και κατά της ΚΕΔ και την ΕΠΟ.

Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε σήμερα και νέα ανακοίνωση, με την οποία κάνει γνωστό ότι είχε στείλει τρεις μέρες πριν τον αγώνα της Τούμπας, «καταγγελία με στοιχεία που καταδείκνυαν ότι ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ορισθεί διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα». Παράλληλα, κατηγορεί την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και την ΠΔΕ της ΕΠΟ, ότι «δεν διερεύνησαν την καταγγελία» την οποία της κατέθεσαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Τρίτη, 25 Απριλίου 2017, 48 ώρες πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, απεστάλη στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Στ. Τριτσώνη καταγγελία με στοιχεία που καταδείκνυαν ότι ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ορισθεί διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα και επισημάνθηκαν οι προφανείς κίνδυνοι της επιλογής του.

Η καταγγελία ΔΕΝ διερευνήθηκε, είτε εκ προθέσεως είτε εκ λάθους, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από την ΠΔΕ. Θεωρούμε ΚΕΔ και ΠΔΕ συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού. Εγείρεται πλέον το ερώτημα, εάν υπό τις προαναφερθείσες συνθήκες, η Ελληνική Πολιτεία είναι σε θέση να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο».

Και επιστολή Αλαφούζου!

Πέραν της καταγγελίας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή του μεγαλομετόχου της, Γιάννη Αλαφούζου, προς τον πρόεδρό της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη, δύο μέρες πριν τον αγώνα στην Τούμπα, με την οποία του εκφράζει την ανησυχία του για την επιλογή Κύζα, γιατί όπως αναφέρει, «ο συγκεκριμένος διαιτητής φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης του οποίου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ». Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου αναφέρει:

«Αγαπητέ κ. Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις». Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του. Όπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία.

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter