ΠΑΕ Ξάνθη για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων: «Τι δεν πάει καλά;»

Η Ξάνθη αντέδρασε με επίσημη ανακοίνωση της μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που διατήρησε την ποινή του -12 που επιβλήθηκε στην Θρακιώτικη ΠΑΕ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ και την μετοχική της σύνθεση.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στην ουσία η ΠΑΕ δεν δικάστηκε και ότι τα δικαστικά αθλητικά όργανα στηρίχθηκαν σε μια ανέλεγκτη απόφαση που λήφθηκε από έναν μηχανισμό του ελληνικού κράτους.

Αναλυτικά όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ Ξάνθη:

«1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.

2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε:

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).

3. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.

4. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του ελληνικού κράτους είναι ανέλεγκτη, αλλά παρόλα αυτά δεσμευτική γι’ αυτούς.

5. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σε ανέλεγκτη αλλά δεσμευτική γι΄ αυτούς απόφαση.

6. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1ο βαθμό και 2ο βαθμό όταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;

7. Τι δεν πάει καλά;;;

8. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Ε.Ε.Α. μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ανέλεγκτη, αλλά παρόλα αυτά δεσμευτική». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.