ΠΑΕ Ξάνθη για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων: «Τι δεν πάει καλά;»

ΠΑΕ Ξάνθη για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων: «Τι δεν πάει καλά;»

Η Ξάνθη αντέδρασε με επίσημη ανακοίνωση της μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που διατήρησε την ποινή του -12 που επιβλήθηκε στην Θρακιώτικη ΠΑΕ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ και την μετοχική της σύνθεση.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στην ουσία η ΠΑΕ δεν δικάστηκε και ότι τα δικαστικά αθλητικά όργανα στηρίχθηκαν σε μια ανέλεγκτη απόφαση που λήφθηκε από έναν μηχανισμό του ελληνικού κράτους.

Αναλυτικά όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ Ξάνθη:

«1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.

2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε:

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).

3. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.

4. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του ελληνικού κράτους είναι ανέλεγκτη, αλλά παρόλα αυτά δεσμευτική γι’ αυτούς.

5. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σε ανέλεγκτη αλλά δεσμευτική γι΄ αυτούς απόφαση.

6. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1ο βαθμό και 2ο βαθμό όταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;

7. Τι δεν πάει καλά;;;

8. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Ε.Ε.Α. μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ανέλεγκτη, αλλά παρόλα αυτά δεσμευτική». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter