Πάει για …εκατομμυριούχος ο Γιάννης

Πάει για …εκατομμυριούχος ο Γιάννης

Μόνο 4 παίκτες από ολόκληρο το ΝΒΑ συγκεντρώνουν περισσότερες ψήφους για το All-Star Game από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ πλησιάζει μάλιστα το επταψήφιο νούμερο και έχει σχεδόν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στο ραντεβού των αστέρων, στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη και μάλιστα ως βασικός, δίπλα στον ασυναγώνιστο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Σημειώνεται ότι από κάθε περιφέρεια (Ανατολή, Δύση) θα επιλεγούν για τη βασική πεντάδα δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ, ενώ οι δωδεκάδες θα συμπληρωθούν από την ετυμηγορία των προπονητών. Τα τελικά αποτελέσματα του γκάλοπ θα ανακοινωθούν στις 19 Ιανουαρίου, αλλά η ψήφος των φιλάθλων μετράει μόνο κατά το 50% για τους «πενταδάτους», αφού θα πρέπει να καταθέσουν τα ψηφοδέλτιά τους και όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ, καθώς και 25 επίλεκτοι δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση που ανακοινώθηκε σήμερα, ο Αντετοκούνμπο (Μπακς) μετράει 963.110 ψήφους έναντι 1.066.147 του ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), 990.390 του Στεφ Κάρι (Ουόριορς), 987.479 του Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς), 971.362 του Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς).

Πίσω από τον Γιάννη ακολουθούν …καταϊδρωμένοι υποψήφιοι ΜVP της Λίγκας, όπως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ των Θάντερ (899.024) και ο Τζέιμς Χάρντεν των Ρόκετς (961.685). Η ψηφοφορία συνεχίζεται για άλλη μία εβδομάδα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter