Παγκόσμια αναστάτωση από τη βλάβη σε υπηρεσίες της Google

Παγκόσμια αναστάτωση από τη βλάβη σε υπηρεσίες της Google

«Με τη βλάβη στο Gmail, η ζωή μου σταματά», έγραψε στο Twitter χρήστης από τη Γαλλία.

Διάφορες ευρείας χρήσης υπηρεσίες της Google διαταράχθηκαν σήμερα σε όλο τον κόσμο λόγω μιας παγκόσμιας, πολύωρης βλάβης, η οποία αποκαθίσταται, ανέφερε ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός.

«Η υπηρεσία Gmail έχει ήδη αποκατασταθεί για ορισμένους χρήστες και αναμένουμε επίλυση του προβλήματος για όλους τους χρήστες στο εγγύς μέλλον», έγραψε η Google στην ιστότοπό της στις 12.40 ώρα Ελλάδας, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα προβλήματα, που παρατηρήθηκαν λίγο μετά τις 8.00 ώρα Ελλάδας, αφορούν περίπου δέκα υπηρεσίες, ανάμεσά τους κι εκείνες που χρησιμοποιούνται πιο πολύ, όπως η αποστολή mail και συνημμένων της υπηρεσίας Gmail, η ηχογράφηση βιντεοδιασκέψεων, η δημιουργία αρχείων στην διαδικτυακή υπηρεσία Drive ή ακόμη η λήψη σημειώσεων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αναφορές για τη βλάβη έφταναν από ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως την Ευρώπη, τη νοτιοανατολική Ασία και την Ιαπωνία, σύμφωνα με τον ιστότοπο Downdetector.

«Κάποιος άλλος με προβλήματα με το @gmail στην Αυστραλία;» έγραψε στο Twitter ένας από τους 1,8 δισ. χρήστες της πιο χρησιμοποιούμενης στον κόσμο υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004.

«Με τη βλάβη στο Gmail, η ζωή μου σταματά», έγραψε στο Twitter χρήστης από τη Γαλλία. Η Google απαντούσε σε όλα τα τουίτ ζητώντας «συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Η Google υποστηρίζει πως έχει περισσότερους από 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά στη διαδικτυακή υπηρεσία της αποθήκευσης αρχείων Drive.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter