Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Τσέλσι, 2-1 την Παλμέιρας

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Τσέλσι, 2-1 την Παλμέιρας

Η Τσέλσι νίκησε την Παλμέιρας με 2-1 στην παράσταση και αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια κόσμου στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, που φιλοξενήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το σκορ άνοιξαν οι «μπλε» στο 55′, όταν ο Χάντσον-Οντόι με καλή σέντρα βρήκε τον Λουκάκου που άνοιξε το σκορ.

Η Παλμέιρας ισοφάρισε στο 64′, όταν ο Τιάγκο Σίλβα σε διεκδίκηση της μπάλας τη βρήκε με το χέρι, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι, μετά από παρέμβαση του VAR και τον Ράφαελ Βέιγκα να κάνει το 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε στην κανονική διάρκεια, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην παράσταση, όπου κρίθηκε ο νικητής. Στο 117′ σε σουτ του Αθπιλικουέτα μέσα από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λουάν. Ο διαιτητής, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, καταλόγισε πέναλτι και ο Χάβερτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Χάντσον-Οντόι (76′ Βέρνερ), Κόβατσιτς (91′ Ζιγές), Καντέ, Χάβερτς, Μάουντ (31′ Πούλισικ), Λουκάκου (76′ Σαούλ)

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Γουέβερτον, Πικέρες, Γκόμες, Λουάν, Ρότσα, Ντανίλο, Βέιγκα (78′ Ατουέστα), Σκάρπα, Ραφαέλ (60′ Ζαΐλσον), Ντούντου (103′ Ναβάρο), Ρόνι (77′ Γουέσλεϊ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter