Παγκόσμιο Κύπελλο: 7 ειδικά στοιχήματα για ταμείο!

Παγκόσμιο Κύπελλο: 7 ειδικά στοιχήματα για ταμείο!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει και το Eurohoops στέλνει το μπασκετικό κοινό… ταμείο με εφτά διαφορετικά ειδικά στοιχήματα!

Ολόκληρος ο μπασκετικός πλανήτης αρχίζει να κινείται σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού στις 31 Αυγούστου η κορυφαία διοργάνωση κάνει τζάμπολ και συνολικά 32 Εθνικές Ομάδες ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η Ελλάδα με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ένα ιδιαιτέρως ταλαντούχο ρόστερ θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και – γιατί όχι – να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο.

Η διοργάνωση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον όχι μόνο για αγωνιστικούς αλλά και για στοιχηματικούς λόγους. Το Eurohoops προτείνει 7 ειδικά στοιχήματα που έχουν αξία και εφόσον επιβεβαιωθούν θα στείλουν το μπασκετικό κοινό στο ταμείο…

Νικητής Ομίλου: Αυστραλία

Απόδοση: 2.00 (Stoiximan.gr)

Η Αυστραλία παίρνει μέρος σε έναν άκρως απαιτητικό όμιλο αλλά έχει το ταλέντο για να κυριαρχήσει. Το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Καναδά των πολλών απουσιών κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντικό, ενώ σειρά παίρνει η Σενεγάλη (3/9) και η Λιθουανία (5/9).

Η ιστοσελίδα “stoiximan.gr” προσφέρει την πρώτη θέση της Αυστραλίας σε απόδοση 2.00 και παρά τη σημαντική απουσία του Μπεν Σίμονς, ο διπλασιασμός φαίνεται κάτι παραπάνω από πιθανός. Οι Μιλς, Ντελαβεντόβα, Μπόγκουτ, Μπέινς, Ινγκλς, Μότουμ, Μπέινς ξεχωρίζουν στο ρόστερ και έχουν όλα όσα χρειάζονται για να οδηγήσουν την Εθνική τους Ομάδα στην κορυφή του ομίλου.

Σερβία: Νικητής χωρίς να υπολογίζονται οι ΗΠΑ

Απόδοση: 2.65 (ΟΠΑΠ)

Η Σερβία κατεβαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με ένα ρόστερ που είναι ικανό να τρομάξει κάθε αντίπαλο, ακόμα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν πως μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής και να κατακτήσουν ακόμα και το χρυσό μετάλλιο.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει σε απόδοση 5.50 την κατάκτηση της πρώτης θέσης από τη Σερβία, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάκτηση της κορυφής χωρίς να υπολογίζεται η Team USA, σε απόδοση 2.65.

Εμπιστοσύνη σε Γιόκιτς, Μαριάνοβιτς, Μιλουτίνοφ, Μπογκντάνοβιτς, Τεόντοσιτς, Μπιέλιτσα, Γκούντουριτς και τους υπόλοιπους παικταράδες…

Αποκλεισμός στον 1ο γύρο: Βενεζουέλα

Απόδοση: 1.60 (Stoiximan.gr)

Η Βενεζουέλα κατάφερε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί ήδη υπέρβαση για τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Σε έναν όμιλο που περιλαμβάνει την Πολωνία, την οικοδέσποινα Κίνα αλλά και την Ακτή Ελεφαντοστού, το σύνολο του Νέστορ Γκαρσία δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το σενάριο του αποκλεισμού προσφέρεται σε απόδοση 1.60 και μοιάζει με μία “σίγουρη” επιλογή!

Νικητής Ομίλου: Νιγηρία

Απόδοση: 5.50 (ΟΠΑΠ)

Η Νιγηρία είναι μία από τις ομάδες που αξίζει να προσέξουμε στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού το ρόστερ της περιλαμβάνει παίκτες από το ΝΒΑ αλλά και την Ευρώπη. Ποιοι είναι αυτοί; Οι Ντέιβιντ Νουάμπα, Τζος Οκόγκιε, Σέμι Οτζελέγιε, Ο Τζι Ανουνόμπι, Αλ Φαρούκ Αμίνου, Μάικλ Έρικ και Έκπε Ούντο θέλουν να κάνουν την έκπληξη σε έναν όμιλο που περιλαμβάνει τη Ρωσία, την Αργεντινή και την Κορέα.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει την κατάκτηση της πρώτης θέσης από τη Νιγηρία σε απόδοση 5.50 και πρόκειται για ένα ρίσκο που αξίζει κάποιος να πάρει!

Καναδάς: Αποκλεισμός στον 1ο γύρο

Απόδοση: 1.95 (Novibet.gr)

Ο Καναδάς θα μπορούσε να παρουσιάσει στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο ένα πανίσχυρο ρόστερ αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Οι απουσίες των Ουίγκινς, Τρίσταν Τόμπσον, Ντουάιτ Πάουελ, Γκίλγκιους-Αλεξάντερ, Ντιλόν Μπρουκς, Στάουσκας, Αρ Τζέι Μπάρετ και Τζαμάλ Μάρεϊ έχουν αποδυναμώσει αισθητά το σύνολο του Νικ Νερς.

Πλέον, η πρόκριση στην επόμενη φάση φαντάζει πολύ δύσκολη αφού η Λιθουανία και η Αυστραλία έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο. Ο πρόωρος αποκλεισμός του Καναδά προσφέρεται σε απόδοση 1.95 από την εταιρεία “Novibet.gr”.

Να ΜΗΝ κερδίσουν οι ΗΠΑ το χρυσό μετάλλιο

Απόδοση: 2.80 (Stoiximan.gr)

Δεν χωράει αμφιβολία πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ταξιδέψουν στα γήπεδα της Κίνας ως ένα από τα μεγάλα φαβορί. Για την ακρίβεια, η κατάκτηση του χρυσού μεταλλείου προσφέρεται σε απόδοση 1.40, με τις Σερβία (5.00), Ελλάδα (15.00) και Ισπανία (18.00) να ακολουθούν.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα έχει στη διάθεση του ένα ποιοτικό ρόστερ με αστέρες του ΝΒΑ, όμως την ίδια στιγμή τα μεγαλύτερα ονόματα έχουν γυρίσει την πλάτη τους στην Εθνική Ομάδα. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης από οποιαδήποτε άλλη χώρα πέραν των ΗΠΑ, προσφέρεται σε απόδοση 2.80 και αξίζει κάτι… ψιλά.

Βραζιλία: Αποκλεισμός στον 1ο γύρο

Απόδοση: 2.05 (Novibet.gr)

Τα δεδομένα στον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Ελλάδα, είναι συγκεκριμένα. Η Εθνική μας Ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί για να τερματίσει στην πρώτη θέση, η Νέα Ζηλανδία είναι το απόλυτο φαβορί για να τερματίσει στην τελευταία θέση, ενώ η Βραζιλία και το Μαυροβούνιο θα παλέψουν για την πρόκριση.

Η μεταξύ τους “μονομαχία” στις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κρίνει τα πάντα και εκεί το Μαυροβούνιο των Βούτσεβιτς και Ντούμπλιεβιτς μπορεί να πάρει τη νίκη πρόκριση. Ο αποκλεισμός της Βραζιλίας στην πρώτη φάση προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Πηγή: Eurohoops

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter