Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Εκτός Εθνικής και ο Νικ Καλάθης

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Εκτός Εθνικής και ο Νικ Καλάθης

Χωρίς τον Νικ Καλάθη θα παραταχθεί η Εθνική μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου στη Μανίλα. Ο 34χρονος άσος της Φενέρμπαχτσε ζήτησε εξαίρεση προκειμένου να ξεκουραστεί και θα μείνει εκτός αποστολής.

Παραμένει ερωτηματικό η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος –σύμφωνα με την ανεπίσημη ενημέρωση από την ΕΟΚ- θα κληθεί στην προεπιλογή της Εθνικής και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, εφ’ όσον αποφασιστεί (και από τον ίδιο) ότι υπάρχουν πιθανότητες συμμετοχής. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο τον Ιούνιο στη Νέα Υόρκη.

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο, θα κληθεί κανονικά για την προετοιμασία στο τέλος του μήνα. Για τη θέση του «νατουραλιζέ» προορίζεται ο Τόμας Ουόκαπ, οπότε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ –που αντιμετωπίζει και οικογενειακό πρόβλημα- δεν πρόκειται να συμμετάσχει.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη ζητήσει εξαίρεση λόγω καταπόνησης ο Κώστας Σλούκας. Μεταξύ άλλων υπολογίζονται από τον Δημήτρη Ιτούδη και οι Λούντζης, Λαρεντζάκης, Ρογκαβόπουλος, Μωραΐτης, Παπανικολάου, Θ. Αντετοκούνμπο, Αγραβάνης, Μαντζούκας, Μήτογλου, Παπαγιάννης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter