Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Πρίντεζης και όσοι ξεχώρισαν στη πρώτη φάση! (Photos)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Πρίντεζης και όσοι ξεχώρισαν στη πρώτη φάση! (Photos)

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ένας από τους κορυφαίους από τη γραμμή του τριπόντου στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ποιοι ξεχώρισαν στις μεγάλες στατιστικές κατηγορίες.

Η πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποτελεί πλέον παρελθόν και η δεύτερη φάση ξεκινάει τη Παρασκευή (6/9), με τις 16 καλύτερες ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για μία θέση στα προημιτελικά. Οι πρωταγωνιστές στη πρώτη φάση πολλοί, όμως λίγοι είναι αυτοί που ξεχώρισαν, πάντα βάσει αριθμών.

Το Eurohoops απομονώνει τους καλύτερους παίκτες στις μεγάλες στατιστικές κατηγορίες, με το τεράστιο ποσοστό τριπόντου του Γιώργου Πρίντεζη να ξεχωρίζει!

Ασταμάτητος ο Κόρεϊ Ουέμπστερ

Στη κατηγορία του σκοραρίσματος, ο Κόρεϊ Ουέμπστερ είναι ο κορυφαίος με 25 πόντους ανά ματς, την ώρα που ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ακολούθησε με 24 πόντους. Ο Γκούνα Ρα και ο Πάτι Μιλς με 22,7 και 20 αντίστοιχα συμπληρώνουν τη τετράδα των… 20άρηδων στη πρώτη φάση.

Ο Νταρ Ντέκερ της Ιορδανίας ακολουθεί με 19,3 πόντους, ο συμπαίκτης του Αχμέτ Ντουβερίογλου μέτρησε 19 πόντους, ενώ οι 34 του απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία παραμένουν η πιο παραγωγική εμφάνιση από παίκτη του τουρνουά μέχρι στιγμής.

Κόρι Τζόζεφ (18,3 πόντοι), Γιανλίν Γι (18 πόντοι), Ντένις Σρέντερ (17,7) και Άιζαακ Φοτού-Ματέουζ Πονίτκα (17,3) συμπληρώνουν τη δεκάδα των τοπ σκόρερς.

Ξεχωρίζει ο… τριποντέρ Πρίντεζης

Στο πάντα σημαντικό κομμάτι του τριπόντου, ο Αμάθ Μπαγιέ της Γαλλίας είναι ο πιο εύστοχος, έχοντας 72,7%, με 8/11 σουτ σε 3 ματς. Δεύτερος με 70% (7/10) ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον Τσέχο Μπλέικ Σίλμπ να είναι οριακά τρίτος (69,2%) με 9 εύστοχα τρίποντα σε 13 προσπάθειες. Με 66,7% βρίσκουμε τέσσερις παίκτες. Τζο Χάρις, Σταν Οκόγιε, Άξελ Τουπάν και Σκότι Ουίλμπεκιν (6/9 ο πρώτος και 4/6 οι υπόλοιποι) συμπληρώνουν τη πρώτη επτάδα.

Μάλιστα, οι Ουέμπστερ και Μπογκντάνοβιτς είναι οι μοναδικοί με διψήφιο αριθμό εύστοχων τρπόντων, με τον πρώτο να έχει 18/32 (56,3%) και ο δεύτερος 15/23 (65,2%)!

Υπόθεση του Ιράν τα ριμπάουντ, Ίνγκλς, Σρέντερ και… Σλούκας στους τοπ πασέρ

Στον τομέα των ριμπάουντ, ο Χαμέντ Χανταντί από το Ιράν ήταν ο κορυφαίος της πρώτης φάσης με 14 ανά ματς, ενώ 12 είχε ο Γκούνα Ρα (Κορέα), 10,3 ο Σαλάμ Μεζρί και 10 ο Ρούντι Γκομπέρ.

Τέλος, στη δημιουργία ξεχώρισαν οι Τζο Ινγκλς και Ντένις Σρέντερ με 8,7 ασίστ σε κάθε παιχνίδι, ενώ ο Χέισλερ Γκιλέντ (Βενεζουέλα) είναι τρίτος με 7,7 ασίστ. Στη πρώτη δεκάδα συναντάμε και τον Κώστα Σλούκα με 6,7 τελικές πάσες ανά αγώνα.

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter