Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Ρεάλ Μαδρίτης ισοπέδωσε την Αλ Αχλί και προκρίθηκε στον τελικό

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η Ρεάλ Μαδρίτης ισοπέδωσε την Αλ Αχλί και προκρίθηκε στον τελικό

Σε τρελά κέφια είχε τον Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης με αποτέλεσμα να ισοπεδώσει την Αλ Αχλί με 1-4 και να προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αλ Χιλάλ.

Ο Βινίσιους ήταν ο κινητήριος μοχλός των ισπανών και μέσα σε όλες τις επιθέσεις. Ένα λάθος της άμυνας στο 42 τον έφερε τετ α τετ με τον Μοχάμεντ ελ Σενάουι, τον οποίο κρέμασε κι άνοιξε το σκορ. Με την έναρξη του 2ου μέρους, μία υπέροχη κάθετη του Λούκα Μόντριτς στον Ροντρίγκο δεν κατέληξε σε γκολ, όμως ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πήρε το ριμπάουντ απ’ την επέμβαση του Ελ Σενάουι κι έκανε το 2-0.

Στο 65′ οι αιγύπτιοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εντουαρντό Καμαβινγκά, με τον Αλί Μαλούλ να μειώνει σε 2-1. Στο 87ο λεπτό, ο Λούκας Μόντριτς είχε την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση των «μερέχνες», ωστόσο ήταν άστοχος από την… άσπρη βούλα.

Αυτό που δεν πέτυχε ο κροάτης, το έκαναν οι Ροντρίγκο και Αρίμπας λίγα λεπτά αργότερα. Στο 90’+2′, ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Θεμπάγιος και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας έκανε το 3-1, με τον Ισπανό επιθετικό με υπέροχη προσπάθεια στο 90’+8′ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα και να στέλνει τη «βασίλισσα» στη διεκδίκηση του όγδοου Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων στην ιστορία της.

Έτσι, η Ρεάλ εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία στο Ραμπάτ.

Αλ Αχλί: Ελ Σενάουι, Μετουαλί, Μααλούλ, Αμπντελμονέμ, Χανί, Αμπντελκαντέρ, Ελ Σαχάτ (75′ Μοχάμεντ), Ντιένγκ (61′ Φατί), Ελ Σουλιά, Μαγκντί (88′ Καχραμπά), Σερίφ (61′ Τάου)

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Νάτσο, Ρίνγικερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Μόντριτς, Τσουαμενί, Κρόος (77′ Θεμπάγιος), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους

Πηγή: BBC, Reuters

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter